Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Vissers gelooft in een mix van brandstoffen en wil zich niet blindstaren op één of twee alternatieven.

Er zijn op dit moment meer opties dan laadpalen en waterstof om de uitstoot terug te dringen en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Waar het precies uitkomt, weten wij uiteraard ook niet. Maar kwalitatief goede biobrandstoffen – waarbij gebruik wordt gemaakt van reststromen – zijn volgens ons van groot belang bij de overgang naar de toekomst!

Blauwe diesel

Blauwe diesel 100 is de eerste en enige duurzame diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt. Dit product is 100% fossielvrij en gemaakt van plantaardige afvaloliën die eerst een voedseldoel hebben gediend.

De Blauwe diesel 20, 30, 40 en 50 zijn een afgeleide van de Blauwe diesel 100, hebben een lagere kostprijs, en zijn speciaal ontwikkeld om uw bedrijf te helpen om stap voor stap te kunnen groeien naar een steeds hogere mate van duurzaamheid op het gebied van techniek en milieu.

‘We merken dat de brandstoffen van Future Fuels vooral erg interessant zijn voor taxibedrijven en transportbedrijven’, vertelt algemeen directeur Gerbert Vissers. ‘In vergelijking met bijvoorbeeld LNG, dat in opkomst is voor het vrachtverkeer, heeft deze nieuwe synthetische diesel een heel groot voordeel. Je kunt deze brandstof gebruiken in elke dieselmotor. Dat maakt het extra interessant’.

‘Het prijsverschil van Blauwe diesel 100 ten opzichte van reguliere diesel bedraagt op dit moment per liter ongeveer 30 cent (inclusief btw)’, legt Vissers uit. Blauwe diesel 20 is nét iets duurder dan reguliere diesel. ‘Voor consumenten is het verschil op dit moment wellicht nog te groot, maar we merken dat bedrijven écht enthousiast zijn. Het kan ze helpen om bepaalde groene certificaten te behalen. Bij aanbestedingen, waarbij je ook bonuspunten krijgt voor duurzaamheid, kan dat een doorslaggevende rol spelen.’

Wij zijn officieel dealer van Future Fuels. Op dit moment kunt u op twee van onze stations Blauwe diesel tanken: Bij Esso Vissers Horst en Esso Vissers Sevenum. 

Kijk voor meer informatie op www.futurefuels.nl of neem direct contact op met Guido Coppes, onze specialist op het vlak van duurzame brandstoffen.

Groen Gas: idealistisch en prettig rijden

Met groen gas rijdt u voor de laagste prijs per kilometer in vergelijking tot alle andere reguliere brandstoffen. Daarnaast is het zonder twijfel de duurzaamste en schoonste brandstof voor voertuigen waardoor u rekening houdt met het milieu. Een groen gas auto rijdt even snel, de motor is even krachtig en u hoeft op geen enkele manier in te leveren aan comfort, laadvermogen of betrouwbaarheid in vergelijking met auto's die op traditionele brandstof rijden.

Wij geloven dan ook heilig in deze biobrandstof. Deze korte film laat op heldere wijze zien welke ontwikkeling Vissers Energy Group doormaakt op het gebied van alternatieve brandstoffen.


Contact opnemen

077 - 399 9200

info@vissersenergygroup.nl

© Vissers Energy Group - 2019
Created by