Duurzame brandstoffen

tot 89% CO2 reductie en fossielvrij

Duurzame Diesel

Duurzame Diesel is een volgende stap naar een beter milieu. In onze huidige samenleving zijn er veel zorgen over de opwarming van de aarde. Een groot deel van de verantwoordelijke gassen ligt bij het verkeer. Diesel is daarin weer de bekende vervuiler. Dit is vanaf nu verleden tijd, waar er nu een duurzame diesel variant op de markt is: Blauwe diesel. Een schone diesel variant welke emissies verkleind en de CO2 uitstoot flink reduceert.

Blauwe diesel

Blauwe Diesel is de meest duurzame diesel op dit moment. Niet alleen is deze duurzame brandstof fossielvrij, het bestaat ook nog volledig uit hernieuwbare (plantaardige) grondstoffen. Verder is deze ecologische diesel CO2 neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar! Ondanks dat het een verbeterde dieselbrandstof is, heeft uw voertuig geen aanpassingen nodig. U kunt het gewoon tanken en er mee wegrijden.

Diesel uit afvalolie

Deze duurzame diesel wordt geproduceerd uit afvaloliën welke gebruikt zijn in de bereiding van de voedselindustrie. Het gaat om een HVO. Dit staat voor ‘Hydrotreated Vegetable Oil’. Hieruit is ook af te leiden dat het om een plantaardige olie gaat welke aan de basis staat van deze blauwe diesel. Zo wordt er niet alleen uit een groene bron getapt, er wordt ook nog eens verspilling voorkomen. De restoliën krijgen een tweede leven bij u in de auto of vrachtwagen.

Alternatieven voor fossiele brandstof

Er verschijnen meer en meer alternatieven voor fossiele brandstoffen. Zo gelooft Vissers Energy Group niet in één product, maar in meerdere mogelijkheden. Naast de duurzame diesel die wij aanbieden, kunt u ook bij ons terecht voor groen gas. Deze brandstof wordt gewonnen door vergisting van restproducten uit bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Meer weten over onze duurzame oplossingen? Neem contact op met de afdeling verkoop voor meer informatie.

Blauwe diesel: de toekomst!

Vissers Energy Group is officieel dealer van Future Fuels in Zuidoost-Nederland. Wilt u meer weten over deze fossielvrije diesel en wat dit voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op of probeer het direct uit. Op dit moment kunt u op twee van onze stations Blauwe diesel tanken: Bij Esso Vissers Horst en Esso Vissers Sevenum. Ook is levering in uw eigen tankinstallatie mogelijk.

Esso Vissers Sevenum

Esso Vissers Horst

© Vissers Energy Group - 2019
Created by