Elektrisch laden / TANX Charge

Laadpassen

Met onze gloednieuwe TANX Charge Card kunt u elektrisch laden bij nagenoeg alle openbare laadpalen in Europa! Hoe handig is dat? De brandstoffen en het laden ondergebracht bij één partij. We bieden twee mogelijkheden aan: 

 1. Veel Laden (gekozen door 88%)

Vast tarief per maand van €3,50 excl. BTW voor het laadabonnement incl. de pas. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder. 

 1. Af en toe laden

Laag tarief voor de pas van €1,75 excl. BTW per maand . Een starttarief per laadbeurt van €0,35 excl. BTW. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder.

Laad u meer dan 5x per maand onderweg? Dan is het Veel Laden abonnement voordeliger.

 • Kan ik met de laadpas overal in Nederland laden?

Ja dat kan! In Nederland hebben wij een dekking van 99%. Met de TANX Charge Card kunt u dus overal uw elektrische auto opladen. De TANX Charge Card is compatibel met zowel publieke laadpalen als met grote snel-laad stations als Fastned en Ionity.

 • Laadpas gebruiken in België

Ook in België kunt u de auto opladen met de TANX Charge Card. Het laadnetwerk is hier bijna net zo groot als in Nederland. Zo weet u zeker dat u met uw EV ook in België veilig van A naar B komt.

 • Laadpas gebruiken in Duitsland

Als u met uw elektrische auto veel onderweg bent in Duitsland dan is de TANX Charge Card een must! Het laadnetwerk in Duitsland is zeer goed dekkend en bevat voldoende laadpunten om nooit stil te komen staan!

 • Laadpas gebruiken in de rest van Europa

In de rest van Europa kunt u uw elektrische auto natuurlijk gewoon opladen met de TANX Charge Card. Als u veel in het buitenland komt is onze laadpas een zeer goede optie. Check altijd voor uw reis het locatie-overzicht in het gebruikersportaal voor de beschikbare laadpalen.

Informeer bij onze accountmanagers naar de mogelijkheden!


Laadpalen

Ook zijn wij enorm druk met het plaatsen van laadpalen op verschillende locaties. Bij een aantal van onze eigen tankstations zijn de laadpalen inmiddels operationeel:

 • Esso het Goor, Rijksweg A67 t.h.v. Bladel. 
 • BP de Beerze, Rijksweg A67 t.h.v. Bladel. 
 • Esso de Wouwse Tol, Rijksweg A58 t.h.v. Bergen op Zoom.
 • Esso Vissers Horst, Stationsstraat 90 in Horst.

Hier staan snelladers.

 • Esso Oostpoort, Oostpoort 10 te Etten-Leur. 

Hier staat een AC-lader.

Met het plaatsen van de laadpalen hopen we een nog breder publiek te kunnen bereiken. Tijdens het laden kunt u in onze Moments & More shop terecht voor een heerlijke maaltijd, dat maakt het wachten aangenamer! 

We zijn natuurlijk voornemens het aantal laadpalen snel en zorgvuldig uit te breiden.


Laadpalen bij u op locatie

Heeft u interesse in laadpalen bij uw bedrijf? Ook dit kunnen wij van A tot Z verzorgen. Neem dan even contact op met Guido Coppes, Accountmanager Duurzame brandstoffen, via 06-47783922 of via gcoppes@vissersenergygroup.nl

Meer informatie ontvangen? Laat hier uw gegevens achter.

© Vissers Energy Group - 2021
Created by