Voordelig elektrisch laden

Elektrisch laden kan nagenoeg bij alle laadpalen in Europa! Brandstoffen én laden ondergebracht bij één partij.

Vraag mijn laadpas aan Al keer aangevraagd!

Keuze uit 2 voordelige abonnementsvormen

Keuze uit 2 voordelige abonnementsvormen

Goede dekking in heel Europa

Goede dekking in heel Europa

Steeds meer laadpalen voor jou geplaatst

Steeds meer laadpalen voor jou geplaatst

De TANX Charge Card

Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit is Vissers Energy Group vooruitstrevend in de zoektocht naar en de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen. Als mobiliteit expert hebben we een eigen laadpas op de markt gebracht. Bespaar tijd en geld met onze TANX Charge Card.

Kies het laadpas abonnement dat het best bij u past

We bieden twee voordelige abonnementsvormen aan. 88% van jouw voorgangers koos voor de abonnementsvorm veel laden. Dit abonnement is voordeliger als je meer dan 5x per maand onderweg moet laden.

Abonnement: Veel laden (gekozen door 88%) Af en toe laden
Tarief: Vast tarief per maand van €3,50 excl. BTW voor het laadabonnement incl. de pas. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder. Laag tarief voor de pas van €1,75 excl. BTW per maand. Een starttarief per laadbeurt van €0,35 excl. BTW. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder.
Aanbevolen bij: > 5x per maand elektrisch laden < 5x per maand elektrisch laden

Vraag mijn laadpas aan Al keer aangevraagd!

Dekking van de elektrische laadpas

In Nederland:

In Nederland:

In Nederland hebben wij een dekking van 99%. Met de TANX Charge Card kun je dus overal jouw elektrische auto opladen. De TANX Charge Card is compatibel met zowel publieke laadpalen als met grote snel-laad stations als Fastned en Ionity.

In Belgiƫ:

In Belgiƫ:

Ook in België kun je de auto opladen met de TANX Charge Card. Het laadnetwerk is hier bijna net zo groot als in Nederland. Zo weet je zeker dat je met jouw EV ook in België veilig van A naar B komt.

In Duitsland:

In Duitsland:

Als je met jouw elektrische auto veel onderweg bent in Duitsland dan is de TANX Charge Card een must! Het laadnetwerk in Duitsland is zeer goed dekkend en bevat voldoende laadpunten om nooit stil te komen staan!

In de rest van Europa:

In de rest van Europa:

In de rest van Europa kun je jouw elektrische auto natuurlijk gewoon opladen met de TANX Charge Card. Als je veel in het buitenland komt is onze laadpas een zeer goede optie. Check altijd voor je reis het locatie-overzicht in het gebruikersportaal voor de beschikbare laadpalen.

Direct jouw elektrische laadpas aanvragen?

Klik op de knop hieronder om het aanvraagproces voor jouw TANX Charge Card te doorlopen. Het is zo geregeld! Je ontvangt de laadpas daarna binnen 5 werkdagen.

1. Kies abonnement 2. Maak account aan 3. Vul factuurgegevens in 4. Wij sturen jouw laadpas op

Vraag mijn laadpas aan Al keer aangevraagd!

Op zoek naar een laadpaal bij jou op locatie?

Neem dan even contact op met Guido Coppes van onze afdeling Verkoop:

 077-3999206

 tanx@vissersenergygroup.nl

© Vissers Energy Group - 2023
Created by