Voordelig elektrisch laden

Elektrisch laden kan nagenoeg bij alle laadpalen in Europa! Brandstoffen én laden ondergebracht bij één partij.

Vraag uw laadpas aan

De TANX Charge Card

Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit is Vissers Energy Group vooruitstrevend in de zoektocht naar en de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen. Als mobiliteit expert hebben we een eigen laadpas op de markt gebracht. Bespaar tijd en geld door onze TANX Charge Card aan te schaffen.

Kies het laadpas abonnement dat het best bij u past

We bieden twee voordelige abonnementsvormen aan. 88% van uw voorgangers koos voor de abonnementsvorm veel laden. Dit abonnement is voordeliger als u meer dan 5x per maand onderweg moet laden.

Abonnement: Veel laden (gekozen door 88%) Af en toe laden
Tarief: Vast tarief per maand van €3,50 excl. BTW voor het laadabonnement incl. de pas. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder. Laag tarief voor de pas van €1,75 excl. BTW per maand. Een starttarief per laadbeurt van €0,35 excl. BTW. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder.
Aanbevolen bij: > 5x per maand elektrisch laden < 5x per maand elektrisch laden

Vraag uw laadpas aan

Dekking van de elektrische laadpas

In de rest van Europa:

Publicatie datum: 01-Jan-1970
In de rest van Europa:

In de rest van Europa kunt u uw elektrische auto natuurlijk gewoon opladen met de TANX Charge Card. Als u veel in het buitenland komt is onze laadpas een zeer goede optie. Check altijd voor uw reis het locatie-overzicht in het gebruikersportaal voor de beschikbare laadpalen.

Laadpas

Met onze eigen laadpas kunt u uw elektrische auto opladen bij nagenoeg alle elektrische laadpalen in Nederland. Daarnaast hebben we in Belgë, Luxemburg en Duitsland een dekkend netwerk. Zo zorgen we dat je overal vooruit kan! Onze TANX Charge Card kun je ook koppelen met onze TANX pas, zodat je brandstof én elektrisch laden op één pas hebt. Zo is TANX geschikt voor elektrisch én hybride. Daarnaast kun je ook je shopaankopen en carwash afrekenen met TANX.

Alternatieve brandstoffen

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen.

Het aantal elektrische auto's blijft fors toenemen maar ook voor de dieselrijder zijn er voldoende alternatieve brandstoffen. Wij bieden een divers assortiment aan van duurzame brandstoffen zoals Elektrisch laden, HVO, CNG en LNG.

Onze laadpalen voor elektrisch laden

Wij zijn enorm druk met het zelf plaatsen van nieuwe elektrische laadpalen op verschillende locaties. Hieronder kunt u deze locaties zelf bekijken. Zo kunnen we een nog groter publiek helpen met de stap naar alternatieve brandstoffen. Tijdens het laden kunt u in onze Moments & More shop terecht voor een heerlijke maaltijd. Dat maakt het wachten aangenamer!

Direct uw elektrische laadpas aanvragen?

Klik op de knop hieronder om het aanvraagproces voor uw TANX Charge Card te doorlopen. Het is zo geregeld! U ontvangt de laadpas daarna binnen 5 werkdagen.

Vraag uw laadpas aan

Vragen of wilt u een laadpaal bij u op locatie?

Neem dan even contact op met onze afdeling Verkoop:

 077-3999206

 tanx@vissersenergygroup.nl

© Vissers Energy Group - 2022
Created by