<p>Esso Diesel Blue</p>

Esso Diesel Blue Nijmegen

Je rijdt een diesel en wilt toch milieuvriendelijker rijden? Dat kan nu met Esso Diesel Blue. Sinds oktober 2019 zijn er 24 Esso-Tankstations waar Esso Diesel Blue wordt verkocht. Woon je in Nijmegen en wil je Esso Diesel Blue eens proberen? Dan kun je in de regio al op 2 locaties tanken.

Wat is Esso Diesel Blue

Esso Diesel Blue is een mix van 30% waterstof-behandelde plantaardige olie, geproduceerd uit afgewerkte olie voor bakken en braden (in het Engels afgekort als HVO*), aangevuld met 70% conventionele diesel. In gebruik is de Esso Diesel Blue hetzelfde als de diesel die je gewend bent. Meer weten?

*HVO = Hydro Treated Vegetable Oil: brandstof gemaakt van reststoffen

Contact opnemen

077 - 399 9200


info@vissersenergygroup.nl

Esso Diesel Blue tanken


Esso Diesel Blue tanken

Duurzame brandstoffen

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Vissers gelooft in een mix van brandstoffen en wil zich niet blindstaren op één of twee alternatieven. Elektrische laadpalen, waterstof, LNG, CNG en HVO zijn allemaal duurzame brandstoffen die de toekomst gaan bepalen. Daarom zet Vissers hier fors op in.

Esso Diesel Blue tanken bij Nijmegen?

Wil jij Esso Diesel Blue eens proberen? Dan kun je makkelijk in de buurt tanken. In de buurt van Nijmegen kun je op 2 locaties terecht voor deze groenere brandstof, namelijk:

  • Langenboomseweg 56 (Esso Vissers Mill)
  • Oudedijk 6 (Esso Vissers Odiliapeel)

Wat Esso Diesel Blue kost?

De brandstoffenmarkt is natuurlijk constant actief en daarmee schommelen de prijzen. Om een richtlijn te geven, Esso Diesel Blue is ongeveer 8 cent duurder dan normale diesel. Daar staat dan wel tegenover dat je schoner gaat reizen, het is kwalitatief beter en je rijdt voor een beter milieu.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by