<p>Esso Diesel Blue</p>

Esso Diesel Blue Roermond

Sinds 2019 levert Vissers in samenwerking met Esso een groener (blauwer) alternatief voor normale diesel: Esso Diesel Blue. Ook in de buurt van Roermond kun je dit tanken. Esso Diesel Blue bestaat voor een deel uit een uit plantaardige oliën aangevuld met normale diesel. Dit zorgt voor een verlaging in uitstoot. Ook de productie is hier schoner mee geworden wat er dus voor zorgt dat je op meer vlakken milieuvriendelijker rijdt.

Wat is Esso Diesel Blue

Esso Diesel Blue is een mix van 30% waterstof-behandelde plantaardige olie, geproduceerd uit afgewerkte olie voor bakken en braden (in het Engels afgekort als HVO*), aangevuld met 70% conventionele diesel. In gebruik is de Esso Diesel Blue hetzelfde als de diesel die je gewend bent. Meer weten?

*HVO = Hydro Treated Vegetable Oil: brandstof gemaakt van reststoffen

Contact opnemen

077 - 399 9200


info@vissersenergygroup.nl

Esso Diesel Blue tanken


Esso Diesel Blue tanken

Duurzame brandstoffen

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Vissers gelooft in een mix van brandstoffen en wil zich niet blindstaren op één of twee alternatieven. Elektrische laadpalen, waterstof, LNG, CNG en HVO zijn allemaal duurzame brandstoffen die de toekomst gaan bepalen. Daarom zet Vissers hier fors op in.

Waar kun je Esso Diesel Blue bij Roermond tanken?</h2>

Wil jij Esso Diesel Blue eens proberen? Op steenworp afstand van Roermond ligt een tankstation waar je het kunt tanken. Je vindt dit in Melick:

  • Heinsbergerweg 3a (Esso Vissers Melick)

Wat Esso Diesel Blue kost?

De brandstoffenmarkt is natuurlijk constant actief en daarmee schommelen de prijzen. Om een richtlijn te geven, Esso Diesel Blue is ongeveer 8 cent duurder dan normale diesel. Daar staat dan wel tegenover dat je schoner gaat reizen, het is kwalitatief beter en je rijdt voor een beter milieu.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by