<p>Esso Diesel Blue</p>

Esso Diesel Blue Venlo

Sinds 2019 is Esso Diesel Blue op de markt. Ook in Venlo is dit te verkrijgen. Esso Diesel Blue is opgebouwd uit 2 soorten diesel: blauwe diesel en normale diesel. Door het inmengen van Blauwe Diesel, wordt er een reductie gereduceerd in uitstoot en productie. Hierdoor ga je dus groener op weg. Probeer Esso Diesel Blue in Venlo!

Wat is Esso Diesel Blue

Esso Diesel Blue is een mix van 30% waterstof-behandelde plantaardige olie, geproduceerd uit afgewerkte olie voor bakken en braden (in het Engels afgekort als HVO*), aangevuld met 70% conventionele diesel. In gebruik is de Esso Diesel Blue hetzelfde als de diesel die je gewend bent. Meer weten?

*HVO = Hydro Treated Vegetable Oil: brandstof gemaakt van reststoffen

Contact opnemen

077 - 399 9200


info@vissersenergygroup.nl

Esso Diesel Blue tanken


Esso Diesel Blue tanken

Duurzame brandstoffen

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Vissers gelooft in een mix van brandstoffen en wil zich niet blindstaren op één of twee alternatieven. Elektrische laadpalen, waterstof, LNG, CNG en HVO zijn allemaal duurzame brandstoffen die de toekomst gaan bepalen. Daarom zet Vissers hier fors op in.

Esso Diesel Blue tanken in Venlo

Wil je Esso Diesel Blue tanken in Venlo? Dan hebben we 1 locatie in Venlo, maar je kan ook terecht in Panningen en Horst. Je vindt de tankstations hier:

  • Michielstraat 19 (Venlo, Esso Vissers De Witte)
  • Maasbreeseweg 29 (Panningen, Esso Vissers Helden-Panningen)
  • Stationsstraat 92 (Horst, Esso Vissers Horst)

Wat Esso Diesel Blue kost?

De brandstoffenmarkt is natuurlijk constant actief en daarmee schommelen de prijzen. Om een richtlijn te geven, Esso Diesel Blue is ongeveer 8 cent duurder dan normale diesel. Daar staat dan wel tegenover dat je schoner gaat reizen, het is kwalitatief beter en je rijdt voor een beter milieu.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by