<p>Esso Diesel Blue</p>

Esso Diesel Blue Vlissingen

Sinds oktober 2019 is Esso Diesel Blue op de markt. Dit is gelanceerd door Esso in samenwerking met Vissers Energy Group. Deze nieuwe brandstof is ook  in Vlissingen te verkrijgen. Esso Diesel Blue is opgebouwd uit 2 soorten diesel: blauwe diesel en normale diesel. Door het inmengen van Blauwe Diesel, wordt er een reductie gereduceerd van productie tot uitstoot. Hierdoor ga je dus groener op weg. Probeer Esso Diesel Blue in Vlissingen!

Wat is Esso Diesel Blue

Esso Diesel Blue is een mix van 30% waterstof-behandelde plantaardige olie, geproduceerd uit afgewerkte olie voor bakken en braden (in het Engels afgekort als HVO*), aangevuld met 70% conventionele diesel. In gebruik is de Esso Diesel Blue hetzelfde als de diesel die je gewend bent. Meer weten?

*HVO = Hydro Treated Vegetable Oil: brandstof gemaakt van reststoffen

Contact opnemen

077 - 399 9200


info@vissersenergygroup.nl

Esso Diesel Blue tanken


Esso Diesel Blue tanken

Duurzame brandstoffen

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Vissers gelooft in een mix van brandstoffen en wil zich niet blindstaren op één of twee alternatieven. Elektrische laadpalen, waterstof, LNG, CNG en HVO zijn allemaal duurzame brandstoffen die de toekomst gaan bepalen. Daarom zet Vissers hier fors op in.

Esso Diesel Blue tanken in Vlissingen</h2>

Wil je Esso Diesel Blue tanken in Vlissingen? Dan hebben we twee locaties waar je kunt tanken:

  • Sloeweg 11 (Esso Macor)
  • President Rooseveltlaan 731 (Esso Baskenburg)

Wat Esso Diesel Blue kost?

De brandstoffenmarkt is natuurlijk constant actief en daarmee schommelen de prijzen. Om een richtlijn te geven, Esso Diesel Blue is ongeveer 8 cent duurder dan normale diesel. Daar staat dan wel tegenover dat je schoner gaat reizen, het is kwalitatief beter en je rijdt voor een beter milieu.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by