Headerafbeelding

Hoe werkt een tankpas?

Het gebruik- en het hebben van een tankpas zorgt voor een berg gemak. Geen bonnetjes meer bewaren en per week ontvangt u een overzicht van alle tankbeurten en eventuele overige diensten.

Afrekenen met de tankpas

Het afrekenen van brandstof met de tankpas is bijna hetzelfde als het afrekenen met een bankpas. De magneetstrip haalt u door de betaalautomaat en u voert uw pincode in. De tankbeurt wordt niet direct van uw rekening afgeschreven, maar dit wordt verzameld en ontvangt u op een wekelijkse factuur. Binnen 3 werkdagen na de facturatie zal het factuurbedrag worden geincasseerd.

Tanken in binnen en buitenland

Met de TANXpas van Vissers Energy kunt u terecht op een groot netwerk van tankstations in binnen en buitenland. Namelijk in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk. Mocht u ook nog in Duitsland willen tanken, dan moeten wij u hier even voor vrijgeven. In totaal kunt u dan verdeeld over de landen bij zo’n 1400 tankstations terecht.

Nieuw: de TANXapp !

*Betalingen met de TANXapp zijn momenteel alleen nog mogelijk voor (tankpas)klanten van Vissers Energy Group en alleen op eigen tankstations van Vissers Energy Group. Ook dient u vooraf als gebruiker toegevoegd te zijn in onze digitale portal. Hoe? Lees het in deze handleiding.

TANXpas aanvragen

Vraag hier eenvoudig en
veilig een TANXpas aan.

Aanvragen TANXpas

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter.

Tankpas voordelen

Met de TANXpas van Vissers Energy stapelen de voordelen zich op. Behalve ontzettend veel locaties, hebben we natuurlijk nog andere voordelen:

  • Toegang tot onze eigen portal waar u 24/7 inzicht heeft in uw vertankingen.
  • Wekelijks een digitale en gespecificeerde factuur.
  • U bepaalt per medewerker afzonderlijk welke producten met de pas mogen worden aangekocht.
  • U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer.
  • U kiest zelf de pincode.
  • Onze TANXpas is ook te gebruiken in het buitenland (vrijgave voor Duitsland op verzoek).
  • U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen.
  • Nieuwe tankpassen binnen twee werkdagen verzonden 

Handige App

Eigenlijk is het afrekenen met een pasje tegenwoordig alweer achterhaald. Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met onze TANXapp kunt u namelijk uw brandstoffen met uw mobiel betalen. Zo hoeft u bij een bemand tankstation ook niet meer naar binnen om af te rekenen! Net als met de tankpas ontvangt u de factuur later digitaal van ons.

Tankpas aanvragen

Wilt u een TANXpas aanvragen? Dan kunt u direct het formulier via onze website invullen. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bellen, mailen of vul het contactformulier boven aan de pagina in. Zo zorgen wij dat u zich minder zorgen maakt over uw brandstoffen!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by