Voordelig elektrisch laden

Elektrisch laden kan nagenoeg bij alle laadpalen in Europa! Brandstoffen én laden ondergebracht bij één partij.

Vraag uw laadpas aan

Keuze uit 2 voordelige abonnementsvormen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Keuze uit 2 voordelige abonnementsvormen

De TANX Charge Card

Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit is Vissers Energy Group vooruitstrevend in de zoektocht naar en de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen. Als mobiliteit expert hebben we een eigen laadpas op de markt gebracht. Bespaar tijd en geld door onze TANX Charge Card aan te schaffen.

Kies het laadpas abonnement dat het best bij u past

We bieden twee voordelige abonnementsvormen aan. 88% van uw voorgangers koos voor de abonnementsvorm veel laden. Dit abonnement is voordeliger als u meer dan 5x per maand onderweg moet laden.

Abonnement: Veel laden (gekozen door 88%) Af en toe laden
Tarief: Vast tarief per maand van €3,50 excl. BTW voor het laadabonnement incl. de pas. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder. Laag tarief voor de pas van €1,75 excl. BTW per maand. Een starttarief per laadbeurt van €0,35 excl. BTW. De laadprijs is gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaalaanbieder.
Aanbevolen bij: > 5x per maand elektrisch laden < 5x per maand elektrisch laden

Vraag uw laadpas aan

Dekking van de elektrische laadpas

Onze laadpalen voor elektrisch laden

Wij zijn enorm druk met het zelf plaatsen van nieuwe elektrische laadpalen op verschillende locaties. Hieronder kunt u deze locaties zelf bekijken. We hopen hiermee een nog breder publiek te kunnen bereiken. Tijdens het laden kunt u in onze Moments & More shop terecht voor een heerlijke maaltijd. Dat maakt het wachten aangenamer!

Direct uw elektrische laadpas aanvragen?

Laat uw gegevens hieronder achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanvraag te regelen!

Vragen of wilt u een laadpaal bij u op locatie?

Neem dan even contact op met onze afdeling Verkoop:

 077-3999206

 tanx@vissersenergygroup.nl

Laadpas

Met onze eigen laadpas kunt u uw elektrische auto opladen bij nagenoeg alle elektrische laadpalen in Nederland. Dankzij het uitbrengen van onze eigen pas voor laadpalen, de TANX Charge Card, zijn brandstoffen en elektrisch laden nu ondergebracht bij één partij. Wij zorgen ervoor dat u vooruit kan!

Alternatieve brandstoffen

Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen.

Het aantal elektrische auto's blijft fors toenemen maar ook voor de dieselrijder zijn er voldoende alternatieve brandstoffen. Wij bieden een divers assortiment aan van duurzame brandstoffen zoals Elektrisch laden, HVO, CNG en LNG.

© Vissers Energy Group - 2022
Created by