Het laadplein voor uw bedrijf

Vissers Energy Group kan klanten volledig ontzorgen met betrekking tot het realiseren van laadpleinen. Samen wordt er zorgvuldig gekeken naar de best passende oplossing. Van de inventarisatie tot het plaatsen en onderhouden. Vissers denkt met u mee.

Veilig en snel laden

Veilig en snel laden

24/7 inzicht in uw verbruik

24/7 inzicht in uw verbruik

Totale ontzorging van A tot Z

Totale ontzorging van A tot Z

Een elektrische laadpaal bij uw bedrijf?

U staat op het punt om elektrisch te gaan rijden, een goed initiatief! Elektrisch rijden is schoner en stiller dan rijden op benzine of diesel. Maar hoe werkt het met opladen? En waar moet u overal rekening mee houden? Vissers Energy Group heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit en de ontwikkelingen van (duurzame) brandstoffen.

Wij komen graag met u in gesprek om samen te bekijken wat de beste oplossing is voor u. Neem contact op met onze specialist op het gebied van laden Guido Coppes, onderaan de pagina staan zijn contactgegevens. 

Laadpalen bij bedrijven met meerdere parkeerplaatsen zijn/worden verplicht

Wist u dat….

  • In 2025 alle bedrijfspanden met meer dan 20 parkeerplaatsen verplicht zijn om minimaal één laadpaal te plaatsen?

  • Als u nu een nieuw bedrijfspand gaat bouwen met meer dan 10 eigen parkeerplaatsen op hetzelfde terrein, dat u minimaal één laadpaal moet hebben? En dat 1 op de 5 parkeerplaatsen een aansluiting moet hebben voor een laadpaal?

  • Als uw bestaande bedrijfspand met meer dan 10 parkeerplaatsen ingrijpend verbouwd wordt dat u ook minstens één laadpaal moet laten plaatsen?

Wilt u meer informatie ontvangen over het plaatsen van een laadpaal bij uw bedrijfspand? Neem dan contact op met onze Afdeling Verkoop voor het plannen van een afspraak:

 0773999210

 verkoop@vissersenergygroup.nl

 

Wie gingen u voor?

Al meerdere bedrijven gingen u voor en realiseerde een laadplein of laadpaal op hun bedrijventerrein in samenwerking met Vissers Energy Group. Een aantal van deze bedrijven hebben wij gevraagd om een recensie. 

Taxi Geerets de Leeuw Esso Adriaanse Eindhoven

''Door de verduurzaming in de branche gekozen voor een partij waar betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met Vissers is er een plan gemaakt om alle gewenste behoeftes te realiseren.''

Beoordeling Mark Goorman -

Operationeel Manager Taxi Geerets de Leeuw:

''Wij wilde iets anders aanbieden dan de concurrentie in onze omgeving. Hierbij heeft Vissers ons erg geholpen als partner. Door de persoonlijke- en oprechte omgang kun je samen meer bereiken en streven naar een mooi doel.''

Beoordeling Nancy Adriaanse -

Eigenaresse Esso Adriaanse:

Laadpalen Vissers Energy Tankstations

Wij zijn zelf ook enorm druk met het plaatsen van nieuwe elektrische laadpalen bij onze tankstations. Hieronder kun je deze locaties zelf bekijken. Zo kunnen we een nog groter publiek helpen met de stap naar alternatieve brandstoffen. Tijdens het laden kun je in onze Moments & More shop terecht voor een heerlijke maaltijd. Dat maakt het wachten aangenamer!

Laden onderweg met onze TANX Charge Card

Wil je meer weten over onze TANX Charge Card? Download dan middels het formulier hieronder gratis onze uitgebreide brochure! Je leest daarin onder andere over:

  • Hoe het laden met de laadpas in zijn werk gaat;
  • Het verschil in laden bij verschillende bedrijfsgroottes;
  • De TANX Charge Card portal;
  • Zelf een laadpaal aanschaffen;
  • Veelgestelde vragen over de laadpas.

Liever gelijk al jouw elektrische laadpas bestellen? Klik dan op onderstaande knop om het aanvraagproces voor de TANX Charge Card te doorlopen.

1. Kies abonnement 2. Maak account aan 3. Vul factuurgegevens in 4. Wij sturen uw laadpas op

Vraag direct mijn laadpas aan Al keer aangevraagd!

Onze specialist

Guido Coppes

Accountmanager Duurzame brandstoffen

 06-47783922

 gcoppes@vissersenergygroup.nl

© Vissers Energy Group - 2023
Created by