Headerafbeelding

Mooie samenwerking

Van Tilburg Energie Design heeft zich in 25 jaar tijd ontwikkeld van een bedrijf dat zich puur richt op installatietechniek naar een bedrijf dat veel meer doet: een gezonde omgeving bouwen én behouden.

Van Tilburg heeft als ultieme doel: gezonde gebouwen realiseren, zowel economisch als ecologisch verantwoord, met een aangenaam binnenklimaat waar gebruikers optimaal kunnen presteren. Zo heeft Van Tilburg het complete klimaatbeheersysteem in het onlangs verbouwde hoofdkantoor van Vissers Energy Group verzorgd.

Vissers Energy Group en Van Tilburg slaan nu de handen ineen om een volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid. Van Tilburg zal voortaan de duurzame brandstof Eco2Fuel gaan tanken op het groene station van Vissers Energy Group. Met deze brandstof zal Van Tilburg een forse reductie in haar CO2-uitstoot realiseren. Daarnaast gaat Van Tilburg haar wagenpark wassen in de automatische wasstraten van Vissers Energy Group. Hiermee zorgen ze ervoor dat het vuil netjes opgevangen en gescheiden wordt. En met het speciale imperialprogramma kunnen ook de bedrijfswagens van Van Tilburg door de wasstraat.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by