Headerafbeelding

Shopconcept Moments & More groeit door

We zijn trots op deze mooie nieuwe locatie, langs de A15 bij het onbemande tankstation van Tango in Rumpt. In de afgelopen periode is de shop volledig verbouwd.

In juni 2016 opende Vissers de eerste nieuwe tankshop met haar eigen shopconcept Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels is het shopconcept al op meerdere plaatsen uitgerold.

De nieuwste shop in Rumpt is een XL-variant. XL staat voor het meest uitgebreide foodassortiment inclusief een zitgelegenheid voor de gasten. Voor een kleiner of niet aan de snelweg gelegen pompstation is er ook een M- of S-variant van het concept beschikbaar. Bij de XL Moments & More shop langs de A15 ligt de focus naast het ontbijt, de lunch en het snackmoment, ook op het nuttigen van een avondmaaltijd.

Brandstof
De tankshop in Rumpt is de eerste shop waarbij het Moments & More concept wordt uitgerold, waar Vissers niet de brandstof onder zijn hoede heeft.
Vissers is nog niet klaar met het uitrollen van het shopconcept. Esso Vissers het Goor en BP Vissers de Beerze, beiden gelegen aan de A67 in Bladel, worden momenteel grondig verbouwd tot Moments & More XL shops en openen later dit jaar.

 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by