Headerafbeelding

Vissers Olie gaat de toekomst tegemoet als Vissers Energy Group

Een van de eerste pompen voor de nog schaarse auto's werd in Horst -voor zijn kruidenierswinkel- geplaatst. Met de toename van de mobiliteit groeide de vraag naar brandstof en olieproducten in Nederland gestaag mee. Het familiebedrijf groeide en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer in de persoon van Gerbert Vissers.

Veel meer dan alleen brandstof
De laatste jaren bewegen wij ons -net als destijds Vissers Tienus- ook weer op de markt van de retail. Zo hebben wij in 2014 een twintigtal tankstations van Exxon Mobil overgenomen en zagen wij daarmee het aantal tankstations groeien tot zo'n 45 eigen stations.

Daarnaast heeft Vissers een eigen shopconcept ontwikkeld: Moments & More. Dit is een nieuw tankshop concept -voornamelijk langs de snelweg- met de focus op eten, drinken en beleving. In juni 2016 openden wij de eerst vestiging van Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels zijn er vier vestigingen van Moments & More volledig in bedrijf en volgen er in de loop van 2018 nog twee vestigingen (beiden langs de A67 bij Bladel). De Moments & More vestigingen zijn vaak gecombineerd met onze tankstations, maar worden ook los van onze tankstations gerealiseerd zoals dat onlangs is gebeurd bij Moments & More Eigenblok in Rumpt, waarbij het voorterrein geëxploiteerd wordt door Tango en de shop volledig in onze handen is.

Duurzaamheid
Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Vissers gelooft in een mix van brandstoffen en wil zich dan ook niet blind staren op een of twee alternatieven. Er zijn meer opties dan laadpalen en waterstof om de uitstoot terug te dringen en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Wij zetten dan ook in op kwalitatief goede biobrandstoffen waarbij gebruik gemaakt wordt van reststoffen.

Vissers Energy Group
Al deze ontwikkelingen maakten dat wij het tijd vonden voor een nieuwe naam. Simpelweg omdat 'Vissers Olie' niet meer de lading dekt van hetgeen wij allemaal doen. Het honderdjarig bestaan vonden wij een mooie gelegenheid om onze nieuwe naam te lanceren: Vissers Energy Group. Onder deze nieuwe naam gaan wij de toekomst dan ook vol vertrouwen en energie tegemoet!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by