Headerafbeelding

Twee nieuwe vestigingen Moments & More open!

We zijn trots op deze twee prachtige nieuwe locaties, langs de A67 bij Bladel. De afgelopen periode zijn beide shops volledig opnieuw gebouwd en omgekleurd van Gulf naar Esso en BP. Esso Vissers Het Goor passeer je op weg van Antwerpen naar Eindhoven. BP Vissers de Beerze aan de andere kant, op weg van Eindhoven naar Antwerpen. Beiden dus ter hoogte van Bladel.

In juni 2016 opende Vissers de eerste nieuwe tankshop met haar eigen shopconcept Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels is het shopconcept al op meerdere plaatsen uitgerold: ook in Bergen op Zoom, Venray en Rumpt openden wij al Moments & More vestigingen.

De nieuwste vestigingen in Bladel zijn XL-varianten. XL staat voor het meest uitgebreide foodassortiment inclusief een zitgelegenheid voor de gasten. Voor een kleiner of niet aan de snelweg gelegen pompstation is er ook een M- of S-variant van het concept beschikbaar. Bij de XL Moments & More vestigingen langs de A67 ligt de focus naast het ontbijt, de lunch en het snackmoment, ook op het nuttigen van een avondmaaltijd.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by