Headerafbeelding

Tanken in Luxemburg? Ook dat kan met onze tankpas!

24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen, de mogelijkheden van onze tankpas zijn grenzeloos. Eerder al werd onze tankpas geaccepteerd op een groot netwerk van tankstations in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk. Onlangs hebben we daar een locatie in Luxemburg aan toe kunnen voegen! U kunt vanaf nu terecht bij Q8 Capellen in Luxemburg. Deze locatie is zeer geschikt voor trucks én er is AdBlue verkrijgbaar. Een hele mooie toevoeging aan ons netwerk dus!

We breiden echter niet alleen uit met locaties in het buitenland. Ook in Nederland blijven we locaties toevoegen aan ons netwerk. Zo hebben wij onlangs twee nieuwe locaties geopend, aan de A67 bij Bladel. Beide tankstations zijn omgekleurd van Gulf naar Esso en BP. Esso Vissers het Goor passeer je op de weg van Antwerpen naar Eindhoven en BP Vissers de Beerze aan de andere kant, van Eindhoven naar Antwerpen. Beide shops zijn geheel nieuw gebouwd naar ons eigen Moments & More concept. Hier ligt de focus naast het ontbijt, de lunch en het snackmoment, ook op het nuttigen van een lekkere verse avondmaaltijd. Mét een mooie zitgelegenheid voor onze gasten.

Ook bij de vestiging van Moments & More Eigenblok in Rumpt is het nu mogelijk om onze TANXpas te gebruiken. Bij Tango Rumpt, gelegen aan de voorzijde van deze Moments & More.

Voor een actueel overzicht van onze tanklocaties kunt u altijd terecht op onze website: www.vissersenergygroup.nl/tankstations-overzicht

© Vissers Energy Group - 2023
Created by