Headerafbeelding

Wat betekent duurzaamheid voor Gebr. Janssen?

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan ze voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of ze nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of ‘gewoon’ degelijk, Janssen Beugen maakt het. Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitair, riool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander, en zij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. In 2018 reduceerden ze door het gebruik van blauwe diesel maar liefst 80.523 kg aan Co2. Blauwe diesel dealer Vissers Energy Group ging in gesprek met dit bedrijf over duurzaamheid.

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jullie bedrijf?
Gebr. Janssen Beugen staat ervoor om de aardbol in de toekomst te behouden. Wij helpen Corporaties, bedrijven en particulieren om deze doelen te bereiken met duurzame oplossingen in de installatietechniek en bouw. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid door dit ook voor ons eigen bedrijf te gebruiken.

Hoe proberen jullie medewerkers te enthousiasmeren voor duurzaamheid?
Door de medewerkers actief erbij te betrekken. We laten het in ons hele bedrijf zien. Dat gaat onder andere om recyclebare koffiebekers tot verantwoord omgaan met de brandstoffen. We zorgen ervoor dat de stappen die we nemen breed door de organisatie worden gedragen.

Welke duurzame initiatieven heeft jullie reeds doorgevoerd binnen het bedrijf en welke initiatieven worden nog doorgevoerd? 
We hebben ons gecommitteerd aan de Co2 prestatieladder, MVO Wijzer, maar ook PSO, duurzaam omgaan met de medewerkers. Ook dat hoort bij duurzaamheid. Onze werkkleding is volledig recyclebaar en we maken gebruik van de blauwe diesel B20. Voor de toekomst zullen we de CO2 uitstoot door onze voertuigen verder omlaag brengen door het opschakelen van de diesel naar een volgende blend. Tevens zal het interne energieverbruik worden aangepakt in de gebouwen.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by