Headerafbeelding

Shopconcept Moments & More groeit verder

Net voor de kerst hebben wij weer een mooie nieuwe Moments & More locatie geopend. Deze keer aan de A58 bij het onbemande tankstation van Tango in ’s Heer-Arendskerke (Moments & More Selnisse).

De nieuwste shop is een M-variant. Er worden vers belegde broodjes en snacks aangeboden én er zijn enkele zitplaatsen gecreëerd.

Brandstof
De tankshop in ’s Heer-Arendskerke is de tweede shop waarbij het Moments & More concept wordt uitgerold waarbij Vissers niet de brandstof onder zijn hoede heeft.

In juni 2016 opende Vissers de eerste nieuwe tankshop met haar eigen shopconcept Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels is het shopconcept al op zeven plaatsen uitgerold. Vissers is ook nog niet klaar met het uitrollen van het shopconcept. Esso Vissers de Beaufort in Meerssen, dichtbij de afrit Meerssen aan de A2, is per 1 januari jongstleden overgenomen door Vissers Energy Group en ook dit tankstation wordt voorzien van een Moments & More shop welke later dit jaar geopend wordt.


www.momentsandmore.com

© Vissers Energy Group - 2023
Created by