Headerafbeelding

Vissers Energy Group genomineerd voor Familiebedrijven Award!

Gisteren werden wij verrast met een nominatie voor de Familiebedrijven Award 2019!

Jaarlijks wordt deze award uitgereikt door de Stichting Familie Onderneming. Familiebedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie, zijn belangrijk voor innovatie en verantwoordelijk voor bijna de helft van de werkgelegenheid in ons land. De Stichting Familie Onderneming is speciaal in het leven geroepen ter ondersteuning van het Nederlandse familiebedrijf.

Een team van KPMG heeft inmiddels uit 500 familiebedrijven een selectie gemaakt van de Top 7 familiebedrijven: Familiebedrijven die uitblinken. Criteria hiervoor zijn onder meer: familie, cultuur, governance, continuïteit, financiële prestaties, groei, internationalisatie, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie. Vissers Energy Group behoort tot deze 7 genomineerde familiebedrijven!

Op 22 januari aanstaande presenteren de kandidaten zich aan een achtkoppige jury. De jury kiest uit deze bedrijven de 4 finalisten. De winnaar, het in de ogen van de jury meest excellerende Nederlandse familiebedrijf, mag op 10 april aanstaande de award in ontvangst nemen.

Wij zijn er enorm trots op dat wij een familiebedrijf zijn. Dat we nu ook nog eens tot die 7 genomineerde familiebedrijven behoren is voor ons een hele grote eer! 

www.familiebedrijvenaward.nl

© Vissers Energy Group - 2023
Created by