Headerafbeelding

Vissers Energy Group verlengt samenwerking met Esso Kreijne

Vissers Energy Group heeft een nieuw brandstofcontract gesloten met Esso Kreijne in Hoogland. De kracht van de samenwerking tussen de leverancier en het tankstation gaat volgens beide bedrijven verder dan alleen het leveren van brandstof. Kreijne en Vissers Energy Group sparren ook regelmatig met elkaar over nieuwe ideeën.

Rosan Kreijne is de drijvende kracht achter de Esso-locatie aan de Bunschoterstraat in Hoogland, ten noorden van Amersfoort. Het tankstation ligt vlakbij de snelweg A1 (afrit 12 Bunschoten-Spakenburg). 'Met haar enthousiaste instelling en ideeën heeft ze deze locatie verder uit weten te bouwen tot het complete tankstation dat het nu is', vertelt accountmanager Remco Struijk van Vissers Energy Group.

Uitgebreid aanbod

De locatie in Hoogland beschikt over een compleet aanbod van brandstoffen, AdBlue en sinds september ook CNG. Daarvoor is het tankstation een samenwerking aangegaan met PitPoint. Daarnaast zijn er roll-over wasmogelijkheden, wasboxen en zelfs een kledingwasmachine. In de shop zit een vestiging van Kreijne's Bakery Bun. Klanten kunnen er terecht voor een uitgebreid menu van belegde broodjes, snacks, verse sappen en koffie. Bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Familie bedrijf Vissers Olie besloot in 2018 verder te gaan als Vissers Energy Group. Het Limburgse bedrijf vond dat deze naam beter aansloot bij de huidige activiteiten. Het bedrijf bestaat ruim 100 jaar en is inmiddels in handen van de vierde generatie. Onder leiding van Gerbert Vissers wordt ingezet op de toekomst en daarbij staat een brede mix van brandstoffen centraal.

Moments & More

Net voor de kerst opende Vissers Energy Group een nieuwe Moments & More locatie. De shop met daarin het eigen shopconcept ligt aan de A58 bij het onbemande tankstation van Tango in 's Heer-Arendskerke (Moments & More Selnisse). Er worden vers belegde broodjes en snacks aangeboden en er zijn enkele zitplaatsen gecreëerd. Kuwait Petroleum Nederland wist deze locatie bij de veiling afgelopen september te bemachtigen. Het station was daarvoor in handen van Total.

De tankshop in 's Heer-Arendskerke is de tweede shop waarbij het Moments & More-concept wordt uitgerold waarbij Vissers niet de brandstof onder zijn hoede heeft. In juni 2016 opende Vissers de eerste nieuwe tankshop met het eigen shopconcept Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels is het shopconcept al op zeven plaatsen uitgerold.

Bron: www.tankpro.nl

© Vissers Energy Group - 2023
Created by