Headerafbeelding

Moments & More Horst open!

Na een aantal weken van hard werken mag het resultaat er zijn. We zijn ook hier weer trots op het prachtige eindresultaat. Er staat een volledig vernieuwde shop in ons eigen concept Moments & More! Moments & More Horst bevindt zich bij Esso Vissers Horst.

We hebben natuurlijk een aantal leuke openingsacties. Op die manier kun je écht kennismaken met ons concept! Wat dacht je van een lekkere puntzak friet met mayo of een wrap kip piri piri? Maar we hebben ook verse smoothies, maaltijdsalades en zelfs menu's met een burger met friet. Natuurlijk maken we ook de broodjes zoals je ze van ons gewend bent met liefde voor je! Of gewoon een lekker bakkie koffie... Ook koop je hier vanaf nu de heerlijke Moments & More chocolade en koffie.

Zien we je snel bij Moments & More Horst? Je vindt ons aan de Stationsstraat in Horst.

NB: De openingsacties zijn geldig van maandag 18 tot en met zondag 31 maart.

Over Moments & More
In juni 2016 opende Vissers de eerste shop met haar eigen shopconcept Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels is het shopconcept al op meerdere plaatsen uitgerold: ook in Bergen op Zoom, Venray, Rumpt, Bladel en 's Heer Arendskerke openden wij al Moments & More vestigingen.

De nieuwste vestiging in Horst is een L-variant. Hier is een uitgebreid foodassortiment inclusief een zitgelegenheid voor de gasten. Er zijn ook andere varianten van het concept mogelijk. Naast de focus op het ontbijt, de lunch en het snackmoment ligt de focus ook op het nuttigen van een avondmaaltijd.

www.momentsandmore.com

© Vissers Energy Group - 2023
Created by