Headerafbeelding

Moments & More bij Esso Vissers de Beaufort geopend!

Onze Moments & More vestiging in Meerssen bevindt zich bij Esso Vissers de Beaufort in Meerssen, aan de Maastrichterweg 12. We zijn ook hier weer enorm trots op het prachtige eindresultaat: een volledig verbouwde shop in ons eigen concept Moments & More!

We hebben ook in Meerssen een aantal leuke openingsacties. Op die manier kun je écht kennismaken met ons concept! Wat dacht je van een lekkere puntzak friet met mayo of een wrap kip piri piri? Maar we hebben ook verse smoothies, maaltijdsalades en zelfs menu's met een burger met friet. Natuurlijk maken we ook belegde broodjes met liefde voor je klaar! Of gewoon een lekker bakkie koffie... Ook koop je hier vanaf nu de heerlijke Moments & More chocolade en koffie.

Zien we je snel bij Moments & More in Meerssen? Je vindt ons zoals gezegd aan de Maastrichterweg 12.

NB: De openingsacties zijn geldig van maandag 25 maart tot en met zondag 7 april.

Over Moments & More
In juni 2016 opende Vissers de eerste shop met haar eigen shopconcept Moments & More in Zevenbergschenhoek langs de A16, net voor de Moerdijkbrug. Inmiddels is het shopconcept al op meerdere plaatsen uitgerold: ook in Bergen op Zoom, Venray, Rumpt, Bladel, 's Heer Arendskerke en Horst openden wij al Moments & More vestigingen.

De nieuwste vestiging in Meerssen is een L-variant. Hier is een uitgebreid foodassortiment inclusief een zitgelegenheid voor de gasten. Er zijn ook andere varianten van het concept mogelijk. Naast de focus op het ontbijt, de lunch en het snackmoment ligt de focus ook op het nuttigen van een avondmaaltijd.

www.momentsandmore.com

© Vissers Energy Group - 2023
Created by