Headerafbeelding

Ontwikkelingen COVID-19

Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus (COVID-19). Wij ondersteunen de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te beperken. Wij nemen continu maatregelen die zijn gebaseerd op de adviezen van het RIVM en de maatregelen van onze overheid.

Bij het bereiden van onze broodjes en snacks letten wij nóg meer op de hygiëne dan we normaal gesproken al doen. Om een vlotte afhandeling op onze stations te kunnen garanderen ontvangen wij graag zoveel mogelijk bestellingen van tevoren via https://bestellen.vissersenergygroup.nl/

Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op de afgesproken tijd voor je klaar staat! Door online te bestellen betaal je je bestelling al direct met IDeal. Op een aantal locaties (Horst, Helden en Leunen) is het ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen! In Leunen kun je daarnaast ook gebruik maken van onze Take Away, en onze locaties in Horst en Zevenbergschenhoek beschikken zelfs over een Drive-In!

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en die van onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Daarom hebben we een flink aantal extra maatregelen genomen. Een daarvan is dat we je vragen zoveel mogelijk contactloos te betalen of je pinpas te gebruiken. Wij maken de pinpad schoon met ontsmettingsspray en papieren doekjes. Betaal je toch cash? De medewerker zal je vragen het geld op de balie te leggen.

Je kunt gebruik maken van handschoenen bij het tanken, deze stellen wij bij de pomp ter beschikking. In onze shops is uiteraard de mogelijkheid om je handen te desinfecteren.

Waar mogelijk zal de kogelwerende balie (deels) gesloten zijn. Dit om het contact tussen onze medewerkers en gasten zoveel mogelijk te minimaliseren. Bij stations waar we niet over een kogelwerende balie beschikken zal gepaste afstand gehouden worden en hebben wij onze kassa's afgeschermd met plexiglas.

Sinds 1 juni zijn onze zitgelegenheden weer geopend en kan ook weer gebruik gemaakt worden van de statafels in onze shops. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen zodat onze gasten weer veilig en verantwoord gebruik kunnen maken van onze zitgelegenheden. Er zijn dan ook schermen geplaatst tussen de verschillende zitjes. Uiteraard wordt nog steeds afstand gehouden. Onze medewerkers zullen face shields dragen daar waar de afstand niet gewaarborgd kan worden én wij vragen onze gasten nog steeds bij ziekteverschijnselen thuis te blijven. Zorg goed voor elkaar!

 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by