Headerafbeelding

Ontwikkelingen COVID-19

Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus (COVID-19). Wij ondersteunen de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te beperken. Wij nemen continu maatregelen die zijn gebaseerd op de adviezen van het RIVM en de maatregelen van onze overheid.

In verband met de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 zijn onze zitgedeeltes in de shop sinds afgelopen weekend gesloten en bereiden wij geen volledige maaltijden meer. Een aantal van onze bakeries zijn tijdelijk gesloten, de nog wel geopende bakeries werken tijdelijk met aangepaste openingstijden en een beperkt assortiment. Dit is noodzakelijk om de gezondheid van ons personeel en van jullie, onze gasten, te kunnen blijven garanderen. 

Uiteraard letten wij bij het bereiden van onze broodjes en snacks nóg meer op de hygiëne dan we normaal al doen. Om een vlotte afhandeling op onze stations te kunnen garanderen ontvangen wij graag zoveel mogelijk bestellingen van tevoren via https://bestellen.vissersenergygroup.nl/

Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op de afgesproken tijd voor je klaar staat! Door online te bestellen betaal je je bestelling al direct met IDeal. Als je online bestelt heb je een iets ruimere keuze. Op een aantal locaties (Horst, Helden en Leunen) is het ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen!

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en die van onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Daarom hebben we een flink aantal extra maatregelen genomen. Een daarvan is dat we je vragen zoveel mogelijk contactloos te betalen of je pinpas te gebruiken. Betaal je toch cash? De medewerker zal je vragen het geld op de balie te leggen.

Waar mogelijk zal de kogelwerende balie (deels) gesloten zijn. Dit om het contact tussen onze medewerkers en gasten nog verder te minimaliseren. Bij stations waar we niet over een kogelwerende balie beschikken zal gepaste afstand gehouden worden.

Tot slot vragen wij onze gasten zich niet op te houden in de shop maar na het afrekenen of ophalen van de bestelling de shop weer te verlaten.

Meer informatie over de bakeries

De volgende bakeries hanteren de reguliere openingstijden:

Esso Vissers Zevenbergschenhoek
Esso Vissers ’t Goor
Esso Vissers de Wouwse Tol
Moments & More Eigenblok
Shell Vissers de Middelaar
Shell Vissers Deersels
Esso Vissers Leunen/De Smaaksmederij (broodjes kunnen ook bezorgd worden!)
Esso Vissers Nijmegen
Esso Vissers Raakeind
Esso Vissers Kalix Berna
Esso Vissers Odiliapeel
Esso Vissers Oostpoort
Esso Vissers Rotterdamseweg
Moments & More Selnisse
BP Vissers Weurt

De volgende bakeries hanteren aangepaste openingstijden (elke dag geopend tot 15:00 uur):
Esso Vissers Horst (broodjes kunnen ook bezorgd worden en van vrijdag t/m zondag Take Away Moments!)
Esso Vissers de Beaufort Meerssen
Esso Vissers de Waluwe
BP Vissers de Beerze
Esso Vissers Sevenum
Esso Vissers Helden-Panningen (broodjes kunnen ook bezorgd worden!)

De volgende bakeries zijn tijdelijk (tot en met 28 april) gesloten:
Esso Vissers 't Hout
Esso Vissers Steenakker
Esso Vissers Melick
Esso Vissers de Bel
Esso Vissers Bremberg

© Vissers Energy Group - 2020
Created by