Headerafbeelding

Ontwikkelingen COVID-19

Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus (COVID-19). Wij ondersteunen de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te beperken. Wij nemen continu maatregelen die zijn gebaseerd op de adviezen van het RIVM en de maatregelen van onze overheid.

In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 zijn onze zitgedeeltes in de shop tijdelijk gesloten. Een aantal van onze bakeries werkt tijdelijk met een wat beperkter assortiment. Dit is op een aantal locaties noodzakelijk om de gezondheid van ons personeel en van jullie, onze gasten, te kunnen blijven garanderen. 

Uiteraard letten wij bij het bereiden van onze broodjes en snacks nóg meer op de hygiëne dan we normaal gesproken al doen. Om een vlotte afhandeling op onze stations te kunnen garanderen ontvangen wij graag zoveel mogelijk bestellingen van tevoren via https://bestellen.vissersenergygroup.nl/

Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op de afgesproken tijd voor je klaar staat! Door online te bestellen betaal je je bestelling al direct met IDeal. Op een aantal locaties (Horst, Helden en Leunen) is het ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen! In Leunen kun je daarnaast ook gebruik maken van onze Take Away, en onze locaties in Horst en Zevenbergschenhoek beschikken zelfs over een Drive-In!

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en die van onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Daarom hebben we een flink aantal extra maatregelen genomen. Een daarvan is dat we je vragen zoveel mogelijk contactloos te betalen of je pinpas te gebruiken. Wij maken de pinpad schoon met ontsmettingsspray en papieren doekjes. Betaal je toch cash? De medewerker zal je vragen het geld op de balie te leggen.

U kunt gebruik maken van handschoenen bij het tanken, deze stellen wij bij de pomp ter beschikking. In onze shops is uiteraard de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren.

Waar mogelijk zal de kogelwerende balie (deels) gesloten zijn. Dit om het contact tussen onze medewerkers en gasten nog verder te minimaliseren. Bij stations waar we niet over een kogelwerende balie beschikken zal gepaste afstand gehouden worden en hebben wij onze kassa's afgeschermd met plexiglas.

Tot slot vragen wij onze gasten zich niet op te houden in de shop maar na het afrekenen of ophalen van de bestelling de shop weer te verlaten. Uiteraard wordt daarbij ook 1,5 meter afstand gehouden én wordt onze gasten gevraagd bij ziekteverschijnselen thuis te blijven. Zorg goed voor elkaar!

 

© Vissers Energy Group - 2020
Created by