Headerafbeelding

Nieuwe locatie: BP Vissers Wittem

Met ingang van 2 november hebben wij het Shell tankstation, aan de Rijksweg 4a in Wittem,  overgenomen. Het tankstation zal worden voorgezet onder het BP merk. U kunt hier 24/7 tanken en afrekenen én uiteraard Freebees sparen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Op korte termijn zullen wij dan ook een snellaadpunt voor elektrische auto’s plaatsen bij het station. Wanneer uw auto aan het laden is bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom om een heerlijk kopje koffie of een vers broodje te komen nuttigen in onze geheel nieuwe Delimore bakery.

Altijd voordelig en dichtbij tanken met de TANXpas
Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om met de zakelijke tankpas bij ons te tanken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit kan onder andere met onze eigen TANXpas! Met deze tankpas kunt u op meer dan 700 locaties terecht door heel Nederland, maar ook in Duitsland, België, Luxemburg én Oostenrijk.

Handig! De TANXapp
Naast de TANXpas is er nu ook de gloednieuwe TANXapp. Met deze app navigeert u eenvoudig naar alle 700+ TANXstations. Bij onze eigen Vissers tankstations kunt u zelfs direct afrekenen met uw mobiele telefoon! U hoeft dus niet meer naar binnen en ontvangt, net als met de tankpas, digitaal uw factuur. Voor een overzicht van alle tanklocaties kunt u een kijkje nemen op het locatieoverzicht van Vissers Energy Group: www.vissersenergygroup.nl/tankstations-overzicht.

TANXpas aanvragen
Een TANXpas aanvragen kan snel en makkelijk via www.vissersenergygroup.nl/tankpas. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze afdeling Tankpas, zij helpen u graag! U kunt hiervoor bellen met (077) 399 92 06. 

Graag verwelkomen wij u bij BP Vissers Wittem. Graag tot ziens!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by