Headerafbeelding

TANXpas netwerk fors uitbreid

Tanken bij alle Esso tankstations in Nederland, aangevuld met diverse andere 'merken' tankstations? Met onze TANXpas is dit mogelijk! Tanken bij bijna 900 locaties door heel Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk. Een netwerk variërend van Rijksweg stations, strategisch gelegen (onbemande) truckstations of gewoon een mooi tankstation bij u in de stad of in het dorp. Ons netwerk heeft het allemaal!

Met onze eigen TANXapp vindt u eenvoudig een tankstation bij u in de buurt. En bij al onze eigen Vissers tankstations kunt u met deze app ook nog betalen aan de pomp. U hoeft dus niet meer naar binnen om met uw TANXpas af te rekenen. Hoe handig is dat?

Heeft u interesse in onze TANXpas? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze accountmanagers via 077-3999206 of via tanx@vissersenergygroup.nl. Zij doen u graag een voorstel!

Voor meer informatie zie ook de pagina www.vissersenergygroup.nl/tankpas en neem even een kijkje op ons locatie-overzicht via: www.vissersenergygroup.nl/tankstations-overzicht  

© Vissers Energy Group - 2023
Created by