Headerafbeelding

Elektrisch laden bij Vissers Energy met de TANX Charge Card

Met onze gloednieuwe TANX Charge Card kunt u elektrisch laden bij alle openbare laadpalen in Europa! Hoe handig is dat? De brandstoffen en het laden ondergebracht bij één partij. We bieden twee mogelijkheden aan: 

  1. Veel Laden (gekozen door 88%)

Vast tarief per maand voor het laadabonnement incl. de pas. De laadprijs gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaal-aanbieder. 

  1. Af en toe laden

Laag tarief voor de pas. Een starttarief per laadbeurt. De laadprijs gelijk aan het reguliere tarief van de laadpaal-aanbieder.

Informeer bij onze accountmanagers naar de mogelijkheden!

Laadpalen

Ook zijn wij enorm druk met het plaatsen van laadpalen op verschillende locaties. Bij een aantal van onze eigen tankstations zijn de laadpalen inmiddels operationeel:

- Esso het Goor, Rijksweg A67 t.h.v. Bladel. 

- BP de Beerze, Rijksweg A67 t.h.v. Bladel. 

- Esso de Wouwse Tol, Rijksweg A58 t.h.v. Bergen op Zoom.

Hier staan snelladers.

- Esso Oostpoort, Oostpoort 10 te Etten-Leur. 

Hier staat een AC-lader.

Met het plaatsen van de laadpalen hopen we een nog breder publiek te kunnen bereiken. Tijdens het laden kunt u in onze Moments & More shop terecht voor een heerlijke maaltijd, dat maakt het wachten aangenamer! 

We zijn natuurlijk voornemens het aantal laadpalen snel en zorgvuldig uit te breiden.

Laadpalen bij u op locatie?

Heeft u interesse in laadpalen bij uw bedrijf? Ook dit kunnen wij van A tot Z verzorgen. Neem dan even contact op met Guido Coppes, Accountmanager Duurzame brandstoffen, via 06-47783922 of via gcoppes@vissersenergygroup.nl

© Vissers Energy Group - 2023
Created by