Moments & More

Moments & More

Mieke van de Riet

Geschreven door Mieke van de Riet, Marketing & Formules

Geschatte leestijd:

Vissers Energy Group opent geheel vernieuwd Moments & More concept

In 2016 is langs de A16 - Zevenbergschenhoek, de allereerste Moments & More geopend. Op het kantoor is de formule uitgedacht, samen met het personeel van de locatie is het in de praktijk gefinetuned. Dit harde werk werd beloond met een petrol concept award in 2019. Hier noemde de jury Moments & More "een prachtig, vernieuwend en succesvol concept, waarin kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt worden".  

Nu, 7 jaar later zijn er al 19 Moments & More locaties geopend en is de allereerste Moments & More, Zevenbergschenhoek, recentelijk verbouwd naar de 3.0 versie van deze prachtige formule! 

Moments and more shop bestelzuil
De beste service krijg je bij Moments and More

De brandstof die ons draaiende houdt

De boventoon van deze nieuwste Moments & More is het werkplezier van de medewerkers. Uiteindelijk zijn zij de brandstof die onze motor draaiende houdt. Met slimme oplossingen zorgen we ervoor dat hun werk zo efficiënt mogelijk is ingericht.

Een van deze slimme oplossingen is de orderkiosk. Moments & More De Vundelaar in Wilp heeft als allereerste tankstation een shop gebouwd rondom orderkiosken. Hierdoor kunnen onze medewerkers nog meer in de rol kruipen van gastvrouw of heer. 

Kom tot rust

Wie de vernieuwde Moments & More aan de A16, Zevenbergschenhoek binnenloopt zal direct al het groen opvallen. In het midden van de zithoek prijkt een grote boom en ook de muren zijn bekleed met weelderige groene bladen.

Moments & More heeft niet alleen een groene uitstraling- de hele formule Moments & More ademt groen uit. Zo worden onze worstenbroodjes gemaakt bij zorgboerderij Hutten, proberen we verspilling tegen te gaan met de magic boxen van Too Good to Go, dragen we ons steentje bij aan toiletvoorzieningen in Ghana dankzij een samenwerking met The Good Roll en was Moments & More de eerste in het petrol kanaal wat het 3D vlees van Redefined Meat op de kaart heeft gezet. Op deze manier maken onze gasten op een laagdrempelige manier kennis met een van de meest innovatieve vleesvervanger van dit moment. 

Goede ambiance bij Moments and More

Kennisdeling & nieuws vanuit Vissers

Vissers Energy Group loopt graag voorop en wat we leren, dat delen we graag met jou! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tankstations en energie. 

Bereikbaarheid Esso Vissers Horst
  • Nieuwsartikel

Bereikbaarheid Esso Vissers Horst

Voorlopige planning werkzaamheden en bereikbaarheid Esso Vissers Horst

Bekijk dit artikel

Reduceer CO2 met HVO100
  • HVO
  • Nieuwsartikel

Reduceer CO2 met HVO100

HVO100 is direct toepasbaar en zorgt voor een CO2 reductie tot 90%. Wacht niet en informeer snel bij...

Bekijk dit artikel

Laadpalen brochure
  • Elektrisch laden
  • Laadpalen
  • Whitepaper

Laadpalen brochure

Download de Laadpalen brochure

Bekijk dit artikel

Esso Vissers Bosserhof geopend
  • Nieuwsartikel

Esso Vissers Bosserhof geopend

Donderdag 22 februari is Esso Vissers Bosserhof geopend!

Bekijk dit artikel

Nieuwe wasstraat Horst geopend
  • Nieuwsartikel

Nieuwe wasstraat Horst geopend

In slechts 4 minuten tijd is je auto grondig gereinigd én gedroogd met een glanzend resultaat. Ter e...

Bekijk dit artikel

Bekijk alle nieuws- en kennisartikelen

Nog vragen? Neem contact op

Onze afdelingen zijn er om jou in beweging te houden. Of het nu gaat om een nieuwe tankpas, een laadpaal plaatsen, meer informatie over waterstof een factuur of marketingactie, we helpen je graag vooruit. Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op.

Wij staan klaar om jou te helpen

Wij staan klaar om jou te helpen

Hoofdkantoor

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur