Headerafbeelding

Vissers Energy Group opent geheel vernieuwd Moments & More concept

Vissers Energy Group opent op donderdag 6 mei 2021 haar geheel vernieuwd Moments & More concept aan de A1 ter hoogte van Wilp.

Maak kennis met de tankshop die de wereld op zijn kop zet! Moments & More De Vundelaar is de eerste shop die volledig is ingericht en gebouwd rondom innovatieve bestelkiosken. De kassa is hier zelfs geen vast bezette en zichtbare positie meer. Onze medewerkers ziet u alleen nog maar daar waar het écht iets toevoegt, voor versbereidingen en als gastheren en gastvrouwen.

De focus ligt op verse bereidingen met een zeer uitgebreid food aanbod en de beste koffie, zowel served als self-served. Uniek op deze locatie is een postmix installatie die in samenwerking met Vrumona en Unilever is gerealiseerd. Dit hebben we aangevuld met milkshakes en softijs, én een mooi maar smal shop aanbod, wat ervoor zorgt dat er alle rust en ruimte is voor onze gasten. Dat doen we door middel van meerdere sfeervolle zitgelegenheden, geschikt voor een langer verblijf. Daarnaast is er natuurlijk uitstekende Wifi en sfeervolle muziek. Tot slot mag een mooi buitenterras niet ontbreken.

Orderkiosken
Op deze locatie maken wij nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept gericht op enerzijds snelheid en anderzijds die optimale beleving en verleiding! Op deze locatie maken we voor het eerst gebruik van orderkiosken die speciaal door De Digitale zijn ingericht op ons Moments & More concept en die de klant snel en efficiënt helpen bij het maken van hun keuze en het afrekenen. Naast het bestellen van eten en drinken maakt de orderkiosk het ook mogelijk om shopproducten af te rekenen. Een gastheer of gastvrouw van Moments & More ontvangt de gasten en helpt waar nodig om iedereen bekend te maken met het concept. Via de schermen die op diverse posities in de shop hangen kan de gast zijn of haar bestelling volgen en krijgt hij of zij een signaal als deze gereed is.

Vissers speelt hiermee wederom in op de wensen van de hedendaagse consument met veel verse producten en ruime openingstijden, gebruikmakend van de nieuwst beschikbare digitale innovaties. Het voorterrein van Moments & More De Vundelaar is onbemand en wordt geëxploiteerd door Tango. U vindt Moments & More De Vundelaar aan de Rijksweg A1 in Wilp.

Onze andere Moments & More locaties
Nederland telt nog 13 andere Moments & More vestigingen: Zevenbergschenhoek (A16), Den Hoek (A16), De Wouwse Tol (A58), Rumpt (A15), De Beerze en Het Goor (beiden aan de A67 bij Bladel), Selnisse (A58), Deersels (A67), De Middelaar (A1), Meerssen (Maastrichterweg), Horst (Stationsstraat), Venray (Leunseweg) en De Waluwe (Steenweg). In de loop van 2021 komen daar nog vestigingen in Weert (A2) en Babberich (A12) bij.

Naast de formule Moments & More beschikt Vissers Energy Group over de concepten Delimore en De Smaaksmederij.

 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by