Headerafbeelding

Welkom Kriterion!

Doei Shell, hallo Vissers Energy Group! Dit stond onlangs in de nieuwsbrief van Kriterion. Per 1 juli 2021 hebben wij Kriterion Studentenpomp welkom mogen heten als nieuwe dealer, van harte welkom!

Kriterion een heel bijzonder tankstation. Het tankstation is namelijk een stichting en wordt volledig gerund door studenten. Naast het tankstation hebben ze ook nog een bioscoop, een oppascentrale en een eetcafé/kroeg. Hoe leuk is dat?!

Het tankstation is al in 1960 opgericht met als doel dat studenten hun studie konden bekostigen. Al die jaren, tot 1 juli 2021 dus, is het tankstation onder het Shell-merk door het leven gegaan. Kriterion wilde hoe dan ook een A-merk blijven voeren, maar ze waren daarnaast op zoek naar een bedrijf dat actief meedenkt en advies kan geven. In Vissers Energy Group hebben ze deze (sparring)partner gevonden! Het tankstation zal het merk BP gaan voeren. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de omkleuring naar BP en er zal ook nog een tankkeuring plaatsvinden. 

Tegenwoordig is Kriterion een locatie met carwash, bakery, wasboxen en een serieus volume aan brandstoffen. De studenten krijgen gewoon een salaris en de winst gaat in de stichting. De winst wordt vervolgens gebruikt om andere projecten van de universiteit mee te bekostigen. Het volgende serieuze project dat ook al in de planning staat is het ontwikkelen van een laadplein: een wens van de studenten in de verduurzaming die ze nastreven. En waarbij wij ze gaan helpen!

Wij hebben heel veel zin in deze nieuwe samenwerking! Mocht je een keer in de buurt van Amsterdam komen, dan is een kijkje nemen aan de IJburglaan 11 zeker de moeite waard!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by