Headerafbeelding

Vissers natuurparkje

Vissers Natuurparkje aangeplant!

Met een flink aantal collega's van het hoofdkantoor hebben we zaterdag 27 november de handen uit de mouwen gestoken en zo'n 1000 struikjes en bomen geplant. natuurlijk deden we dat rondom ons eigen hoofdkantoor in Horst!

Met dank aan stichting Landschap Horst aan de Maas die de materialen hebben geleverd & hebben geholpen met het ontwerpen van het plan. 

Landschap Horst aan de Maas organiseert deze beplantingsprojecten al 25 jaar in de gehele gemeente. De stichting maakt de beplantingsplannen, levert het plantmateriaal, regelt de subsidies en geeft plantinstructie. Groene partnerorganisaties en deelnemers gaan vervolgens aan de slag met het daadwerkelijk planten van de bomen en struiken. Deze manier van werken blijkt erg succesvol, Horst aan de Maas is koploper erfbeplantingen in Limburg. Zo zijn er in de afgelopen 25 jaar ruim 800 beplantingsprojecten gerealiseerd.  Hiermee is 95 km aan hagen aangelegd, zijn 25 ha aan singels en bosjes en maar liefst 5.500 grote laanbomen en 3.500 hoogstam fruitbomen geplant.

We zijn erg blij dat we daar met Vissers aan hebben mogen bijdragen!

 

 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by