Headerafbeelding

Nieuwe laadvoorzieningen A67/Deersels

Tankstation Deersels ligt aan de A67 in de richting van Eindhoven naar Venlo. Begin 2020 is het tankstation geheel verbouwd en voorzien van een Moments & More vestiging. Onlangs heeft het tankstation een mooie duurzame vernieuwing ondergaan. Op dit tankstation zijn namelijk twee snelladers geplaatst met een laadcapaciteit van 150 kW. Deze snelladers zijn bedoeld voor het laden van personenwagens. Daarnaast is het ook mogelijk om hier vrachtwagens te laden.

E-trucks
Snel Logistic Solutions, een logistieke dienstverlener -voornamelijk actief in de fast moving consumer goods (FMCG) sector en gevestigd op meerdere locaties in de Benelux- is één van de eerste bedrijven welke E-trucks inzet. Zij onderscheiden zich dan ook op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Hun werkterrein beslaat zo’n 300 kilometer rondom hun vestigingen. De E-truck heeft weliswaar nog een beperkte actieradius van 200 kilometer, maar zal middels (snel) laden op strategische laadplekken zoals op Deersels op een efficiënte manier 100% emissieloze transporten kunnen uitvoeren. Voor Snel Logistic Solutions is dit dan ook een volgende stap in hun duurzaamheidsstrategie.

Elektriciteit terplekke opgewekt
Bijzonder is dat de elektriciteit op het tankstation ter plekke wordt opgewekt. Zo zijn de luifel van het tankstation en de winkelruimte zo maximaal mogelijk voorzien van zonnepanelen. Er zijn dan ook maar liefst 153 zonnepanelen geplaatst met een vermogen van 62.730 Wattpiek.

Ruime shop met uitgebreid food aanbod
In de shop ligt de focus op verse bereidingen met een zeer uitgebreid food aanbod en de beste koffie, zowel served als self-served. Er is veel ruimte voor onze gasten om te genieten van vers bereide broodjes en maaltijden in de sfeervolle zitgelegenheid, zeker ook geschikt voor een langer verblijf. Daarnaast is de shop natuurlijk voorzien van uitstekende Wifi en mag een mooi buitenterras niet ontbreken. Het tankstation kent ruime openingstijden. U vindt ons aan de A67 ter hoogte van Maasbree.

Onze andere Moments & More locaties
Nederland telt nog 15 andere Moments & More vestigingen: Zevenbergschenhoek (A16), Den Hoek (A16), De Wouwse Tol (A58), Eigenblok Rumpt (A15), De Beerze en Het Goor (beiden aan de A67 bij Bladel), Selnisse (A58), De Middelaar (A1), De Vundelaar (A1), Bergh Noord (A12), Meiberg (A2), de Beaufort Meerssen (Maastrichterweg), Horst (Stationsstraat), Venray (Leunseweg) en De Waluwe (Steenweg).

Naast de formule Moments & More beschikt Vissers Energy Group over de concepten Delimore en De Smaaksmederij.

Op de foto v.l.n.r.: Guido Coppes (accountmanager duurzame brandstoffen bij Vissers Energy Group), Gert Snel (eigenaar Snel Logistic Solutions) en Gerbert Vissers (algemeen directeur Vissers Energy Group).

© Vissers Energy Group - 2023
Created by