Headerafbeelding

Jaaroverzicht

Terugblik 2022
Wij zijn gedreven om in beweging te blijven. En wat een bewogen jaar was 2022. Graag kijken we met jullie terug op onze (duurzame) ontwikkelingen in 2022. En natuurlijk kijken we ook al even vooruit naar het nieuwe jaar. 

Laadpalen & pleinen
In 2022 zijn we druk geweest met het plaatsen van diverse laadpalen en laadpleinen bij onze tankstations én bij onze zakelijke klanten. De eerste snellader werd dit jaar geplaatst bij Esso Vissers Zevenbergschenhoek aan de A16. Deze laadpaal wordt sinds de plaatsing volop gebruikt. Tijdens het laden kan er in onze Moments & More shop genoten worden van iets te eten en een lekkere kop koffie. Na Esso Vissers Zevenbergschenhoek volgden er nog een aantal stations:
* BP Vissers Venray
* Total Vissers Venlo-Tegelen
* Esso Vissers Helden-Panningen
* BP Vissers Wittem
* Esso Vissers Oostpoort Etten-Leur
Inmiddels staan bij tien van onze tankstations één of meerdere laadpalen. 

Ook bij onze zakelijke klanten hebben we diverse mooie laadpleinen gerealiseerd. Denk hierbij aan taxi-, transport-, bouw- en MKB-bedrijven. Tot slot is bij onze dealer locatie Esso Adriaanse in Eindhoven een snellader geplaatst die al volop in gebruik is.

Waterstof
Op donderdag 7 april 2022 hebben wij samen met Maarten van Gaans-Gijbels (gedeputeerde van de Provincie Limburg) en Ryan Palmen (burgemeester van Horst aan de Maas) het allereerste waterstoftankstation van Limburg officieel geopend. Het nieuwe waterstoftankstation bevindt zich aan de Stationsstraat 90 in Horst en is geschikt om zowel personen- als vrachtauto's te tanken. 

Wij zien het als onze 'taak' om groene waterstof beschikbaar te stellen voor eindgebruikers. Het doel van het eerste waterstoftankstation is om samen met deze eindgebruikers allerlei toepassingen in de praktijk te gaan testen. Het waterstoftankstation in Horst is dan ook een belangrijke eerste stap in de verdere uitrol van waterstof op het tankstation netwerk van Vissers Energy Group in Zuid Nederland.

Blauwe Diesel
Steeds meer opdrachtgevers zetten sterk in op duurzaamheid en kiezen voor oplossingen die direct toepasbaar zijn zoals Blauwe Diesel. Er wordt dan ook meer en meer gevraagd om Blauwe Diesel 100 (HVO100). Wij hebben daarom recentelijk een aantal stations voorzien van HVO100, waaronder de Parlevinkerweg in Venlo en Den Hoek in Zevenbergschenhoek. Wilt u ook Blauwe Diesel tanken? Neem gerust contact met ons op!

BP Vissers Vossedal
Aan het einde van dit jaar mochten we BP Vissers Vossedal verwelkomen bij de Vissers familie! Een mooie locatie gelegen aan de A2 ter hoogte van Beek, met een ruim voorterrein en shop. De shop wordt binnenkort verbouwd en dan zal ook hier een mooie Moments & More gevestigd worden.

Vooruitblik 2023
Ook in 2023 gaan we volop door met onze duurzame ontwikkelingen. Zo zullen we op nóg meer locaties laadpalen gaan plaatsen. Hier zullen ook een aantal hele snelle laders bij zitten, die tevens geschikt zijn voor vrachtauto's. Ook gaan we de volgende stappen zetten op het vlak van de uitrol van waterstof. Houd onze website (ook deze wordt binnenkort geheel vernieuwd!) en socials in de gaten!
 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by