Headerafbeelding

Vissers Energy Group opent tankstation met Moments & More vestiging aan de A2 ter hoogte van Beek

Horst – 24 maart 2023

BP Vissers Vossedal ligt aan de A2 in de richting van Eindhoven naar Maastricht. Het tankstation is op de veiling in september 2022 aangekocht door Vissers. Het tankstation heeft een forse verbouwing ondergaan en het volledig vernieuwde tankstation is vanaf vandaag geopend. 

Ruime shop met uitgebreid food aanbod én bestelkiosken

In de shop ligt de focus op verse bereidingen met een zeer uitgebreid food aanbod en de beste koffie, zowel served als self-served. Er is veel ruimte voor onze gasten om te genieten van vers bereide broodjes en maaltijden in de sfeervolle zitgelegenheid, zeker ook geschikt voor een langer verblijf. Daarnaast is de shop natuurlijk voorzien van uitstekende Wifi en mag een mooi buitenterras met een prachtig uitzicht over het Limburgse landschap niet ontbreken. Het tankstation kent ruime openingstijden. U vindt de nieuwe Moments & More vestiging BP Vissers Vossedal aan de A2 ter hoogte van Beek.

Orderkiosken

Ook op deze locatie maken wij nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept gericht op enerzijds snelheid en anderzijds die optimale beleving en verleiding! Daarom maken we gebruik van twee orderkiosken die speciaal door De Digitale zijn ingericht op ons Moments & More concept en die de klant snel en efficiënt helpen bij het maken van hun keuze en het afrekenen. Naast het bestellen van eten en drinken maakt de orderkiosk het ook mogelijk om shopproducten af te rekenen.

Voorterrein

Het voorterrein van het tankstation is voorzien van de hoogwaardige BP brandstoffen Euro95, Ultimate 98, Diesel, Ultimate Diesel en LPG. Ook is het tankstation uitermate geschikt voor vrachtverkeer en is er AdBlue beschikbaar.

Onze andere Moments & More locaties

Nederland telt nog 16 andere Moments & More vestigingen:

De Middelaar (A1), De Vundelaar (A1), Meiberg (A2), Bergh Noord (A12), Eigenblok Rumpt (A15), Zevenbergschenhoek (A16), Den Hoek (A16), De Wouwse Tol (A58), De Beerze en Het Goor (beiden aan de A67), Deersels ( A67), Selnisse (A58), de Beaufort (Maastrichterweg in Meerssen), Horst (Stationsstraat), Venray (Leunseweg) en De Waluwe (Steenweg in Zaltbommel).

Naast de formule Moments & More beschikt Vissers Energy Group over de concepten Delimore en De Smaaksmederij.

Hopelijk zien we u snel bij BP Vissers Vossedal!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by