Headerafbeelding

Vissers Energy Group realiseert tankstation van de toekomst in Venlo-Tegelen

Bij ons tankstation Total Venlo-Tegelen wordt gewerkt aan een geheel nieuw mobiliteitscentrum. Vissers Energy Group combineert in het tankstation van de toekomst alle vormen van mobiliteit. De opening staat gepland omstreeks 1 januari 2025.

Bij dit nieuwe tankstation kan men, naast reguliere brandstof, ook waterstof tanken voor personen- en vrachtwagens. Er komen ook (snel)laders voor elektrische auto’s en vrachtwagens. Daarnaast wordt de locatie uitgebreid met een nieuwe, moderne autowasstraat, een lunchroom van het concept Moments & More, een fastfoodrestaurant en een fitness-studio. Ook de fietser kan er straks terecht bij de Giant-Bike Store, die een plek krijgt in het nieuwe complex.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe bestemmingsplan. De verwachting is om dit nog voor de zomer van 2023 in procedure te brengen. Vervolgens worden de ontwerpen verder uitgewerkt en wordt de omgevingsvergunning voorbereid. Het streven is om begin 2024 te starten met de bouw en op 1 januari 2025 de nieuwe locatie te openen.

(Bron: zakenblad.nl)

Mede mogelijk gemaakt door subsidies van de Europese Unie voor de projecten Hires en H2Stroom.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by