Headerafbeelding

Hypercharger geplaatst bij Esso Hanex Rosmalen

Bij ons dealer-tankstation Esso Hanex Rosmalen hebben wij een 150kW Hypercharger laadpaal geplaatst. De laadpaal is voorzien van twee stekkers waardoor er twee auto's tegelijkertijd kunnen laden. Wij vroegen Bram Giliam, directeur van Hanex Tankstations & Carwashes, naar zijn ervaringen met Vissers Energy Group.

Allereerst vroegen we hoe Hanex terecht is gekomen bij Vissers als leverancier van de laadpaal. Daarop antwoorde Bram Giliam: ''Vissers heeft ervaring met het plaatsen van laadpalen op haar eigen locaties en is ook leverancier van de brandstof op onze locatie in Rosmalen. Daarnaast hebben we al een jarenlange samenwerking binnen Splinter/GemaQ. Vissers is een betrouwbare en transparante organisatie. Wij kennen de mensen en ze hebben de juiste ervaring.'' 

Hanex heeft voor een 180KW lader gekozen zodat auto's snel op kunnen laden. Tijdens het wachten kan er gebruik worden gemaakt van de verschillende diensten en producten in de shop genaamd Kwartiertje. 

Toen we Bram vroegen naar zijn ervaring van het gehele proces geeft hij aan: ''Alle werkzaamheden zijn prettig verlopen. De laadpaal is keurig opgeleverd''. Bram geeft wel aan om tijdig alles te regelen dat hij zelf enkele telefoontjes heeft moeten plegen met de verschillende partijen. Maar al met al is de samenwerking met Vissers positief ervaren met wellicht meerdere samenwerkingsmogelijkheden in de toekomst.

Beoordeling Bram Giliam

Hanex Tankstations & Carwashes

© Vissers Energy Group - 2023
Created by