Headerafbeelding

Esso Vissers Horst krijgt een 25 meter lange kettingwasstraat

Vanaf 20 november 2023 zal de bestaande roll-over carwash bij Esso Vissers Horst sluiten en plaats gaan maken voor een geheel vernieuwde bemande kettingwasstraat. Medio februari 2024 zal de nieuwe wasstraat geopend worden! De wasboxen blijven in deze periode wel gewoon geopend.

De rijrichting van de wasstraat zal worden omgedraaid en de washal zal met 5 meter verlengd gaan worden ten opzichte van de huidige situatie. Hierdoor zullen de wachtende auto’s niemand meer in de weg staan én kunnen we tot wel 30 auto’s per uur wassen!

De washoogte van de nieuwe kettingwasstraat bedraagt 2,05 meter. Dus verhoogde bussen en auto’s met een imperial kunnen hier niet meer gewassen worden. Als alternatief kunnen de hogere auto’s eventueel naar Esso Vissers Sevenum, deze heeft een washoogte van 2,55 meter.

Kentekenwassen

Met de komst van de nieuwe wasstraat wordt ook direct kenteken- en abonnementswassen geïntroduceerd. Online kun je een abonnement afsluiten waarbij je kenteken wordt geregistreerd. Voor een vast bedrag per maand kun je vervolgens onbeperkt je auto wassen. Je hoeft alleen met het geregistreerde kenteken de wasstraat in te rijden en het juiste programma staat voor je klaar.

Zakelijk wassen op rekening

Voor zakelijk wassen zijn er ook tal van mogelijkheden. Op rekeningwassen kan ook met kentekenregistratie en ook voor zakelijk wassen zijn er abonnementsvormen. Hierover communiceren we later meer.

In de wasstraat kan er enkel contactloos afgerekend worden. Cash betalingen kunnen alleen via de shop.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by