Headerafbeelding

Informatiebijeenkomst Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit

Vissers Energy Group organiseert op donderdag 30 november 2023 van 16:00 - 19:00 uur een informatiebijeenkomst over de Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM). 

Subsidieregeling 'SWIM'

Onlangs is er door staatssecretaris Vivianne Heijnen een nieuwe subsidieregeling gepresenteerd waarmee de rol van waterstof in de mobiliteit versneld moet worden. Binnen deze regeling kunnen tankstationhouders in samenwerking met (logistieke) bedrijven aanzienlijke financiële middelen verkrijgen voor de bouw van een waterstoftankstation en de aanschaf van waterstof-aangedreven voertuigen zoals vrachtwagens en bestelbussen.

De timing en inhoud van deze nieuwe regeling sluit naadloos aan bij onze vergevorderde plannen voor ons waterstoftankstation in Venlo-Tegelen. Wij staan dan ook sterk in onze aanspraak op deze regeling en zijn daarom op zoek naar partners voor ons consortium. Voor u als ondernemer of voor uw transporteurs is dit een zeldzame kans om een vroege stap richting zero-emission transport te realiseren. 

Informatiebijeenkomst

Om dit te verwezenlijken organiseren wij op 30 november een bijeenkomst waarbij wij uitgebreid op de regeling en onze plannen in gaan. De bijeenkomst wordt georganiseerd op de plek waar het waterstoftankstation op korte termijn gerealiseerd wordt:

Total Vissers Venlo-Tegelen

Venloseweg 106

5931 CV Tegelen 

Wat kan ik tijdens de informatiebijeenkomst verwachten? 

  • Informatief programma met uitleg over de Subsidieregeling 
  • De plannen voor het waterstoftankstation in Venlo-Tegelen worden gepresenteerd
  • Interactieve markt waarbij diverse bestel- en vrachtautofabrikanten zich presenteren en al uw vragen beantwoorden

Ik ben geinteresseerd, hoe meld ik mij aan? 

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan heel eenvoudig door hieronder op aanmelden te klikken en uw gegevens in te vullen.

Wij besteden ons wegtransport uit. Kan mijn transporteur zich aanmelden voor de bijeenkomst? 

Als uw wegtransport wordt uitbesteed dan kan deze regeling zeer interessant zijn voor uw transporteur(s). Stuur dit bericht door zodat zij zich aan kunnen melden voor de bijeenkomst.

Aanmelden kan hier 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by