Headerafbeelding

Vissers Energy Group bouwt geheel vernieuwd tankstation in Beek en Donk

Vissers Energy Group is volop bezig met de voorbereidingen van een nieuw te bouwen tankstation in Beek en Donk. Vandaag heeft Gerbert Vissers, algemeen directeur van Vissers Energy Group op het gemeentehuis in Laarbeek zijn handtekening gezet onder de anterieure overeenkomst voor het nieuw te bouwen tankstation in Beek en Donk.

Op dit moment bevindt het huidige Esso tankstation zich nog in het centrum van Beek en Donk. Het nieuw te bouwen tankstation zal het huidige station vervangen en gerealiseerd gaan worden aan de Bosscheweg, grenzend aan de N279 Broekdalerbaan.

Het nieuwe tankstation zal geschikt zijn voor personenwagens en vrachtwagens. Er worden daarnaast vijf snelladers voor personenwagens gerealiseerd én er wordt ruimte gereserveerd voor een uitbreiding in de toekomst met een waterstoftankstation. Verder zal er op het perceel de mogelijkheid zijn om personenauto’s te wassen in de aanwezige carwash of handmatig in één van de parkeerplaatsen en voor vrachtauto’s zullen een aantal tijdsgebonden parkeerplekken aanwezig zijn.

De tankshop die gebouwd gaat worden zal de formule van Moments & More gaan voeren. Bij dit concept ligt de focus op een uitgebreid food aanbod en de beste koffie, zowel served als self-served. Er komt een ruime en sfeervolle zitgelegenheid, ook geschikt voor een langer verblijf. Daarnaast is er uiteraard uitstekende Wifi aanwezig. Tot slot zal een mooi buitenterras niet ontbreken.

De bouw zal in het tweede kwartaal van 2024 van start gaan en in september/oktober 2024 gereed zijn.

Vissers speelt hiermee wederom in op de wensen van de hedendaagse consument met veel verse producten en ruime openingstijden, gebruikmakend van de nieuwst beschikbare digitale innovaties.

 

 

© Vissers Energy Group - 2023
Created by