Headerafbeelding

TANXpas

Met de tankpas van Vissers Energy kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen op een netwerk van meer dan 1000 tankstations in Nederland, Belgie, Luxemburg en Oostenrijk. Of uw wagenpark bestaat uit één auto of uit honderd, de mogelijkheden van onze TANXpas zijn grenzeloos. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past!

De voordelen van onze TANXpas op een rij:

  • Tanken bij meer dan 1000 tankstations in binnen- en buitenland (vrijgave voor Duitsland op verzoek).
  • Tanken bij alle Esso tankstations in Nederland, aangevuld met diverse andere merken tankstations.
  • Navigeren naar alle beschikbare tankstations met onze eigen TANXapp
  • Toegang tot onze eigen portal waar u 24/7 inzicht heeft in uw vertankingen.
  • Wekelijks een digitale en gespecificeerde factuur.
  • U bepaalt per medewerker afzonderlijk welke producten met de pas mogen worden aangekocht.
  • U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer.
  • U kiest zelf de pincode.
  • U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen, één aanspreekpunt.

TANXpas aanvragen

Vraag hier eenvoudig en
veilig een TANXpas aan.

Aanvragen TANXpas

Elektrisch laden

Ook voor de EV- en hybride rijders hebben wij de oplossing! Met onze TANX Charge Card kun je laden bij 99% van alle openbare laadpalen in Nederland. Ook in de rest van Europa kun je met TANX Charge Card laden. Alle beschikbare laadpalen zijn inzichtelijk in uw online gebruikersportaal.

Alle informatie over onze laadpas vind je hier.

Heeft u interesse in het plaatsen van één of meerdere laadpalen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze Accountmanager Duurzame Brandstoffen: Guido Coppes: 06-47 78 39 22 of via gcoppes@vissersenergygroup.nl

TANXapp

Naast de TANXpas is er nu ook de gloednieuwe TANXapp. Met deze app kunt u tanken en betalen met uw mobiel.* De TANXapp wordt namelijk gekoppeld aan uw zakelijke tankpas. Gebruik de routeplanner en navigeer naar het dichtstbijzijnde tankstation. Selecteer bij aankomst de juiste pomp en brandstof en u kunt starten met tanken. U hoeft dus niet meer naar binnen om af te rekenen. Download de TANXapp en ervaar hoe handig het is!

Zodra u klaar bent met tanken is de transactie afgerond en ontvangt u een digitale factuur net als bij het gebruik van een TANXpas. Informeer bij onze Afdeling TANX naar de mogelijkheden via 077-399 9206 of via tanx@vissersenergygroup.nl

*Betalingen met de TANXapp zijn momenteel alleen nog mogelijk voor (tankpas)klanten van Vissers Energy Group en alleen op eigen tankstations van Vissers Energy Group. Ook dient u vooraf als gebruiker toegevoegd te zijn in onze digitale portal. Hoe? Lees het in deze handleiding.

© Vissers Energy Group - 2023
Created by