Headerafbeelding

Tankpas aanvragen

Heeft u er genoeg van om uw tankbonnen te bewaren, te controleren en te boeken? Stop daar snel mee, want met de TANXpas van Vissers Energy Group is dit niet meer nodig.. Deze tankpas is te gebruiken bij alle tankstations van Vissers Energy Group. Maar daar stopt het nog niet. U kunt met deze TANXpas ook terecht bij meer dan 1000 tankstations in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk. En wilt u ook in Duitsland kunnen tanken dan komen daar nog eens zoveel tankstations bij. Door het gebruik van de TANXpas bespaart u een berg werk en kunt u meer tijd besteden aan uw eigen werkzaamheden.

Tankpas voordelen

Dankzij de tankpas bespaart u dus een berg werk. Nooit meer de frustratie van een verloren bon, maar eenvoudig alles al op één verzamelfactuur. Maar daar houdt het niet op. Andere voordelen zijn:

  • Toegang tot onze eigen portal waar u 24/7 inzicht heeft in uw vertankingen.
  • Wekelijks een digitale en gespecificeerde factuur.
  • U bepaalt per medewerker afzonderlijk welke producten met de pas mogen worden aangekocht.
  • U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer.
  • U kiest zelf de pincode.
  • Onze TANXpas is ook te gebruiken in het buitenland (vrijgave voor Duitsland op verzoek).
  • U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen.
  • Nieuwe tankpassen ontvangt u binnen 3 werkdagen

Samengevat, een voordeel voor iedere (zelfstandige) ondernemer.

Nieuw: de TANXapp !

*Betalingen met de TANXapp zijn momenteel alleen nog mogelijk voor (tankpas)klanten van Vissers Energy Group en alleen op eigen tankstations van Vissers Energy Group. Ook dient u vooraf als gebruiker toegevoegd te zijn in onze digitale portal. Hoe? Lees het in deze handleiding.

TANXpas aanvragen

Vraag hier eenvoudig en
veilig een TANXpas aan.

Aanvragen TANXpas

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter.

Tankpas/app zakelijk

De TANXpas samen met de TANXapp zijn de perfecte hulpmiddelen voor de zakelijke rijder. Met de routeplanner in onze TANXapp vind u eenvoudig alle tanklocaties. Op alle Vissers Energy Group tankstations kunt u zelfs direct betalen met uw mobiel. U hoeft enkel nog uit te stappen om te tanken. De betaling loop centraal via het systeem en u ontvangt, net als met de tankpas, een digitale factuur.

Tankpas Voordeel- voor iedere ondernemer

Met het gebruik van de tankpas ontvangt u ook nog een korting op het tanken. Deze wordt bepaald aan de hand van de grootte van uw wagenpark. Dus bij afname van meer tankpassen en brandstoffen wordt de prijs per liter lager. Maar ook voor de ondernemer met één auto biedt de tankpas genoeg voordelen. Iedere ondernemer kan dus een TANXpas aanvragen, ongeacht hoe groot.

Wat kost een tankpas

Een tankpas bij Vissers kost bijna niets. Als u het tegenover de kosten die u normaal zou hebben om de bonnen te verwerken, lijkt het alleen nog maar minder. De Tanpas van Vissers kost u €0,50 per auto per maand. Als we dit naast de voordelen houden, dan is het dat toch zeker wel waard. 

Tankpas zakelijk

De tankpas is perfect voor de zakelijke rijder. U kunt gemakkelijk met onze app alle locaties vinden en ook al meteen betalen. U hoeft enkel nog uit te stappen om te tanken. De betaling loop centraal via het systeem. Het wordt alleen nog maar interessanter naarmate er meer passen worden afgenomen. Bij groot volume, wordt de brandstofprijs lager!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by