Headerafbeelding

Over Vissers

Toen Martin Vissers (Vissers Tienus) in 1917,  naast zijn kruidenierszaak, de eerste stappen in de oliehandel zette, kon hij niet vermoeden dat zijn bedrijf honderd jaar later nog altijd een trots familiebedrijf zou zijn. Inmiddels staat bij Vissers Energy Group de vierde generatie aan het roer.

“Een van de eerste pompen voor de nog schaarse auto’s werd in Horst-vóór zijn kruidenierswinkel- geplaatst. Met de toename van de mobiliteit groeide de vraag naar brandstof en olieproducten in Nederland gestaag mee. Ons familiebedrijf groeide, eerst onder leiding van mijn overgrootvader, daarna mijn grootvader en vervolgens mijn vader. De laatste jaren bewegen wij ons –net als mijn overgrootvader- ook weer op de markt van de retail.

Zonder brandstof geen draaiende motor. Met hun enthousiasme en inzet houden onze medewerkers dagelijks de motor van ons bedrijf draaiende. Het is mooi om het bedrijf steeds verder te brengen en mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen in onze branche. Ik zie de toekomst dan ook vol vertrouwen en vol energie tegemoet!”

Gerbert Vissers
Algemeen directeur Vissers Energy Group

© Vissers Energy Group - 2023
Created by