ICT Systeembeheerder

Vissers Energy Group en IT-Linq zijn samen op zoek naar een:

ICT Systeembeheerder m/v

Minimaal 32 uur per week

Ben jij een gedreven allround ICT systeembeheerder en klaar voor het bewandelen van een ander pad?

Functieomschrijving
Vissers Energy Group en IT-Linq zoeken een gemotiveerde systeembeheerder, die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen in zijn vak. Je hebt veel ruimte, variatie en zelfstandigheid in jouw rol.  Hierbij kun je altijd sparren en terugvallen op je ICT-collega’s vanuit IT-Linq en werk je met grote betrokkenheid aan het verder professionaliseren de ICT-infrastructuur van Vissers Energy Group. Enerzijds geniet je van een dynamische en afwisselende baan bij een van de beste familiebedrijven van Nederland (zie: Vissers Energy Group genomineerd voor Familiebedrijven Award). Anderzijds blijf je je professioneel ontwikkelen door het sparren en samenspel met je vakgenoten bij IT-Linq.

Taken en werkzaamheden
Je hebt een centrale en eindverantwoordelijke rol in de performance van onze ICT-omgeving en je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Organisatie & Ontwikkeling. Dit betekent dat je:

 • Eerste aanspreekpunt bent voor medewerkers bij vragen en problemen op ICT vlak;
 • Je richt zich op het beheer (installatie, onderhoud, administratie en documentatie) van servers en netwerkcomponenten (onder andere Microsoft en Linux en virtuele  omgevingen vmware);
 • Onderhoud en beheer van pc’s, kassa- en kloksystemen, mobiele devices en applicaties uitvoert;
 • Verantwoordelijkheid draagt voor de beveiliging van het Vissers ICT-netwerk en de informatievoorziening daarover;
 • Software updates en migraties zelfstandig uitvoert;
 • Het MT adviseert over gewenste of noodzakelijke maatregelen / investeringen op ICT-gebied;
 • Zorg draagt voor contractbeheer en contacten met leveranciers van ICT-middelen;
 • In voorkomende gevallen deelneemt aan projectgroepen.

Opleiding en persoonlijke skills
Je bent gedreven, staat open voor vernieuwing en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je werkt nauwkeurig, neemt initiatief en bent analytisch sterk. Verdere vereisten zijn: 

 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur verkregen door een afgeronde (gerichte)  MBO of HBO opleiding in ICT;
 • (ruime) ervaring in een soortgelijke functie;
 • Vaardig in het beoordelen van vernieuwings- en vervangingsvragen op technische haalbaarheid;
 • Goede communicatieve vaardigheden, besluitvaardig, stressbestendig en oplossingsgericht;
 • Geen minimale of maximale leeftijd, wij staan open voor 50+;
 • Praktische instelling en ervaring met aansluiten bekabeling en randapparatuur.

Bedrijfsomschrijving en bedrijfscultuur 

Vissers Energy Group is een sterk groeiend bedrijf waarbij oog is voor professionalisering en ontwikkeling ten aanzien van onze dienstverlening én natuurlijk ook van onze medewerkers. Er is ruimte voor ambitieuze en ondernemende medewerkers die daarmee een positieve bijdrage leveren aan de organisatie. De bedrijfscultuur is te typeren als informeel met een sterk familiegevoel. Binnen Vissers Energy Group werken gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers die zich zowel individueel als in teamverband verantwoordelijk voelen voor de dagelijkse tevredenheid van de klant.

IT-Linq bestaat ruim 11  jaar en is gespecialiseerd in systeembeheer, netwerkbeheer, Cloud, Internet en VoIP diensten voor het MKB. Wij leveren aan kleine en middelgrote bedrijven in de regio van Horst. We zijn een vlakke organisatie waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voorop staat, maar waar je samen met je collega’s oplossingsgericht de werkzaamheden uitvoert. Bij IT-Linq bieden we een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is.

Indiensttreding is bij Vissers Energy Group of IT-Linq mogelijk.

Locatie/Standplaats
Horst.

Arbeidsvoorwaarden
Vissers Energy Group en IT-Linq bieden een marktconform salaris, de mogelijkheid tot opleiding en ontwikkelmogelijkheden, zowel op persoonlijk als op vaktechnisch vlak.

Sollicitatieprocedure
Is dit de vacature die bij jou past? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar personeelszaken@vissersenergygroup.nl. De sluitingstermijn voor deze vacature is op 8 maart 2019.

Voor vragen kun je terecht bij Joris Baten, manager Organisatie & Ontwikkeling Vissers Energy Group (06-57379694) of Eric Haast, eigenaar IT-Linq (077-2180059).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht
© Vissers Energy Group - 2019
Created by