Monteur

37 uur


Functieomschrijving
Vissers Energy Group is op zoek naar een gemotiveerde monteur die graag zelfstandig werkt, de voorkeur geeft aan afwisseling in werkzaamheden, oplossingsgericht is én efficiënt te werk gaat.

Taken en werkzaamheden
Je hebt een belangrijke rol in de performance van onze facilitaire afdeling en je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Facilitair. Dit betekent dat je:

 • Ondersteuning biedt aan het hoofd Facilitair bij nieuw- en verbouw van shops.
 • Verantwoordelijk bent voor het onderhoud aan panden, zowel binnen als buiten, maar ook voor aanpassingen aan het interieur en exterieur.
 • Meldingen ten aanzien van technische mankementen op de diverse stations in overleg afhandelt.
 • In voorkomende gevallen overlegt met technische aannemers om storingen en/of mankementen zo snel mogelijk opgelost te krijgen.
 • Samen met onze pomp technische monteur mede verantwoordelijk bent voor het oplossen van kleine storingen aan pompen, CNG installaties en wasinstallaties op onze bemande en onbemande locaties.
 • Opgeloste storingen en/of mankementen afhandelt in het ticketsysteem.

Opleiding en persoonlijke skills
Als monteur voldoe je aan de volgende eisen: 

 • MBO werk- en denkniveau bij voorkeur verkregen door een afgeronde (gerichte) MBO opleiding in techniek.
 • Ruime ervaring in soortgelijke functie.
 • Goede (all round) technische kennis.
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht, toont initiatief en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Bedrijfsomschrijving en bedrijfscultuur
Vissers Energy Group is een sterk groeiend bedrijf waarbij oog is voor professionalisering en ontwikkeling ten aanzien van onze dienstverlening én natuurlijk ook van onze medewerkers. Er is ruimte voor ambitieuze en ondernemende medewerkers die daarmee een positieve bijdrage leveren aan de organisatie. De bedrijfscultuur is te typeren als informeel met een sterk familiegevoel. Binnen Vissers Energy Group werken gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers die zich zowel individueel als in teamverband verantwoordelijk voelen voor de dagelijkse tevredenheid van de klant.

Locatie/Standplaats
Horst.

Arbeidsvoorwaarden
Vissers Energy Group biedt een marktconform salaris, de mogelijkheid tot opleiding en ontwikkelmogelijkheden, zowel op persoonlijk als op vaktechnisch vlak.

Sollicitatieprocedure
Is dit een functie die bij jou past? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar personeelszaken@vissersenergygroup.nl. Voor vragen kun je terecht bij afdeling Personeelszaken, telefoon (077) 399 92 17. De sluitingstermijn voor deze vacature is op 12 april 2019.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht
© Vissers Energy Group - 2019
Created by