Headerafbeelding
Dealers en Agenten
Dealers en Agenten

Tankstation ondernemers die op zoek zijn naar meer dan alleen een leverancier van motorbrandstoffen vinden in Vissers een uitstekende partner.

Lees verder
Duurzame brandstoffen
Duurzame brandstoffen

Blauwe diesel is de eerste en enige duurzame diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt.

Lees verder
Tankpassen
Tankpassen

24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen, de mogelijkheden van onze tankpas zijn grenzeloos. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past.

Lees verder
Dealers en Agenten

Dealers en Agenten

Tankstation ondernemers die op zoek zijn naar meer dan alleen een leverancier van motorbrandstoffen vinden in Vissers een uitstekende partner. Samen met u zoeken wij naar de meest succesvolle formule voor uw tankstation.

Met een flink eigen netwerk van stations durven wij ons specialist te noemen. Of het nu om een onbemand of bemand station gaat, wij zijn u graag van dienst. Ook maken wij u deelgenoot van ons shopconcept dat altijd wordt afgestemd op uw situatie.

Ga voor een maximale omzet met het wereldmerk Esso met zijn Synergy brandstoffen. U maakt  gebruik van alle faciliteiten zoals het loyalty systeem Esso Extra’s en de  internationale Esso Card

Wij delen ook graag onze know how van shopconcepten met u. Zo hebben wij ons eigen shopconcept Moments & More ontwikkeld welke wij inmiddels al op meerdere plaatsen in het land hebben uitgerold en waarmee we nog steeds aan het groeien zijn!

Dealers en Agenten
Remco
Struijk
Neem contact op
Duurzame brandstoffen

Duurzame brandstoffen

Blauwe diesel is de eerste en enige duurzame diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt. Dit product is 100% fossielvrij en gemaakt van plantaardige afvaloliën die eerst een voedseldoel hebben gediend. De Blauwe diesel 20, 30, 40 en 50 zijn een afgeleide van de Blauwe diesel, hebben een lagere kostprijs en zijn speciaal ontwikkeld om uw bedrijf te helpen om stap voor stap te kunnen groeien naar een steeds hogere mate van duurzaamheid op het gebied van techniek en milieu. Deze producten zijn hoogwaardiger dan gewone diesel, beter voor het milieu, beter voor de motor én beter voor u. Beide producten zijn bij ons verkrijgbaar en ook te tanken op ons groene station in Horst en bij Esso Vissers Sevenum.  

Esso Diesel Blue, een variant van de Blauwe Diesel 30, is te verkrijgen op 22 Esso tankstations van Vissers Energy Group. 

Duurzame brandstoffen
Guido
Coppes
Neem contact op
Tankpassen

Tankpassen

24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen op een netwerk van meer dan 600 tankstations in Nederland. De mogelijkheden van onze TANXpas zijn grenzeloos. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past!

Tankpassen
Yoeri
Janssen
Neem contact op
© Vissers Energy Group - 2020
Created by