Headerafbeelding

Zakelijke tankpas

Een tankpas zorgt ervoor dat u een berg minder administratieve werkzaamheden heeft. U hoeft geen tankbonnen meer te bewaren, want u ontvangt wekelijks een uitgebreide factuur met specificatie. Daarmee wordt uw administratie een stuk eenvoudiger. De TANXpas van Vissers Energy Group biedt u deze en andere voordelen. Benieuwd? Lees verder!

Tankpas voordelen

Met de TANXpas van Vissers Energy Group stapelen de voordelen zich op. Zo kunt u in ons Europees netwerk bij meer dan 1000 tankstations in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk tanken. Duitsland kunnen we ook nog toevoegen en dan wordt het aantal verdubbelt! Behalve ontzettend veel locaties, hebben we natuurlijk nog andere voordelen:

  • Toegang tot onze eigen portal waar u 24/7 inzicht heeft in uw vertankingen.
  • Wekelijks een digitale en gespecificeerde factuur.
  • U bepaalt per medewerker afzonderlijk welke producten met de pas mogen worden aangekocht.
  • U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer.
  • U kiest zelf de pincode.
  • Onze TANXpas is ook te gebruiken in het buitenland (vrijgave voor Duitsland op verzoek).
  • U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen.
  • Nieuwe tankpassen binnen twee werkdagen verzonden

Nieuw: de TANXapp !

*Betalingen met de TANXapp zijn momenteel alleen nog mogelijk voor (tankpas)klanten van Vissers Energy Group en alleen op eigen tankstations van Vissers Energy Group. Ook dient u vooraf als gebruiker toegevoegd te zijn in onze digitale portal. Hoe? Lees het in deze handleiding.

TANXpas aanvragen

Vraag hier eenvoudig en
veilig een TANXpas aan.

Aanvragen TANXpas

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter.

Tankpas ZZP

ZZP’ers hebben al genoeg werk om handen. Dan wilt u niet ook nog de brandstofadministratie daar bovenop hebben. Dankzij de TANXpas ontvangt u een duidelijk overzicht van de gemaakte kosten per week en hoeft u geen bonnetjes te bewaren. Daarbij krijgt u als ondernemer ook nog eens korting op de brandstoffen.

Handige App

Eigenlijk lijkt het in de huidige tijd alweer achterhaald om een pas te hebben. Ook daar hebben we een oplossing voor. Onze TANX app zorgt ervoor dat u nog minder hoeft te doen. U kunt via de app betalen en zo bespaart u ook nog eens tijd!

Tankpas aanvragen

Wilt u een TANXpas aanvragen? Dan kunt u direct het formulier via onze website invullen. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bellen, mailen of vul het contactformulier boven aan de pagina in. Zo zorgen wij dat u zich minder zorgen maakt over uw brandstoffen!

© Vissers Energy Group - 2023
Created by